Telenor muzika - Deranje bez limita!

:Hansol

Početnik
Poruka
13
Išao ja da bodrim naše Orlove u Rumuniju...
I, posle ručka malo legao da se odmorim i reko' ajde da se prijavim na Telenor Muzika bez limita, da skinem novu pesmu od Georgieva, pošto sam kao njegov fan!
Platim ja tih 460 dinara + pdv, kad unutra - za Georgieva još 100 kinti + pdv!
Ok, platim ja i to, pročitam pravila, kaže, u roamingu se tarifira po ceni lokalnog operatera. Velim ja, Ok, ne može da bude preko 1000 dinara jedna pesma pa da je ne znam šta!
Počnem da je downloadujem - skine 2-3 MB i pukne veza.
Ja još jednom - ovaj put skine je do kraja.
Telefon nisam koristio ama baš ni za šta drugo, jer sam imao drugi koji sam koristio za razgovore i sms.
Nisam hteo odmah da pogledam koliko su mi skinuli, valjda da se ne bih nervirao na odmoru.
Sinoć pogledam kad ono račun 8530 dinara!
Jedna pesma skoro sto evra!
Sva sreća nisam skinuo dve, tri pesme ili ne daj Bože deset!

Možda ta kinta i nije otišla Telenoru, ali je na njima moralna obaveza da zaštie svoje korisnike!
Trebali su na linku velikim crvenim slovima da stave UPOZORENJE! Ne skidati pesme u roamingu, jedna košta sto evra!

Ovako, ide sezona godišnjih odnmora i putovanja, pa želim da vam skrenem pažnju da se ne zeznete kao ja.
Pogotovo forumaši koji vode decu na more u inostranstvo!
Pozdrav svima!

Išao ja da bodrim naše Orlove u Rumuniju...
I, posle ručka malo legao da se odmorim i reko' ajde da se prijavim na Telenor Muzika bez limita, da skinem novu pesmu od Georgieva, pošto sam kao njegov fan!
Platim ja tih 460 dinara + pdv, kad unutra - za Georgieva još 100 kinti + pdv!
Ok, platim ja i to, pročitam pravila, kaže, u roamingu se tarifira po ceni lokalnog operatera. Velim ja, Ok, ne može da bude preko 1000 dinara jedna pesma pa da je ne znam šta!
Počnem da je downloadujem - skine 2-3 MB i pukne veza.
Ja još jednom - ovaj put skine je do kraja.
Telefon nisam koristio ama baš ni za šta drugo, jer sam imao drugi koji sam koristio za razgovore i sms.
Nisam hteo odmah da pogledam koliko su mi skinuli, valjda da se ne bih nervirao na odmoru.
Sinoć pogledam kad ono račun 8530 dinara!
Jedna pesma skoro sto evra!
Sva sreća nisam skinuo dve, tri pesme ili ne daj Bože deset!

Možda ta kinta i nije otišla Telenoru, ali je na njima moralna obaveza da zaštie svoje korisnike!
Trebali su na linku velikim crvenim slovima da stave UPOZORENJE! Ne skidati pesme u roamingu, jedna košta sto evra!

Ovako, ide sezona godišnjih odnmora i putovanja, pa želim da vam skrenem pažnju da se ne zeznete kao ja.
Pogotovo forumaši koji vode decu na more u inostranstvo!
Pozdrav svima!

Odmah menjaj mrezu! A i skini lepo sa neta muziku, pa prebaci u tel sta ti se svidja. I uzivaj gde god da si;)

Back