TELEKOM SRBIJA, SRBIJA, SRBIJA

Iron Lord

Elita
Banovan
Poruka
20.959
Evo po prvi put pokrećem temu o Telekomu.
Doći će i on na red, ne baš odmah ali je u planu.
Pa da se dogovorimo odmah nešto:

Ako je Telekom nastao od para gradjana da li će se posle prodaje deliti deonice pretplatnicima?
Pa posle kome da ga prodamo...

Hvala

Све зависи од тога КАКВЕ СУ ОДЛУКЕ ДОНОСИЛЕ ПРЕТХОДНЕ ВЛАДЕ - а то нема везе само са владом ВК - него и оним претходним.

Лично се изјашњавам ЗА МОДЕЛ У КОМЕ БИ СВИ ГРАЂАНИ ИМАЛИ НЕКАКВЕ КОРИСТИ ОД ПРОДАЈЕ ТЕЛЕКОМА СРБИЈЕ - јер су га они и створили - и не сам ТЕЛЕКОМ него и много тога другог.

АЛИ КАКО СЕ ИЗБОРИТИ ПРОТИВ НАШИХ ОКУПАТОРА ???

rimtutu:
...telekom srbije je kupio telekom srpske ( republike srpske) za 646 mil eu pa vredelo razmisliti o modelu privatizacije...
Nikakve pare mi necemo videti niodchega i niotkoga! Ja radim u telekomu,ali stvar je jasna : Mi nemamo odredjenu imovinu nizasta ,zalosno -iz onog toboze ravnopravnog sistema izasli smo potpuno obespravljeni i siromasni.Firme su bile navodno nase...a olos iskoristi ratove i krizu da se prebaci u kapitaliste .
Tako je to u prirodi ko je ludji i jaci -tlachi....ostali postuju zakon

nece se nista deliti. Eto tolike firme su prodate koje su gradili gradjani ove zemlje i jel iko dobio pare od toga? Ja koliko znam nije.

Sta mi imamo od svih tih silnih privatizacija po Srbiji? Sta smo time konkretno dobili. Samo se promenio gazda. Sjasi Kurta da uzjase Murta

Iron Lord:

Ako je Telekom nastao od para gradjana da li će se posle prodaje deliti deonice pretplatnicima?

Hvala

Telekom.Najgora firma u Srbiji i jedna od onih koja svojim monopolom i zaostaloscu vuce Srbiju u prosli vek.Gadi mi se Telekom i jedva cekam da ga prodaju i da novi gazda pootpusta sve one vezare koje su nabile svoje dupe u tom TELEKOMU.
Posle nove godine mi riknuo fixni i cekao sam 20 dana da mi ga poprave a kako rece majstor iz Telekoma koji je dosa :"Bio je kvar koji se popravlja za 2 minuta ali u Telekomu je rasulo,niko nikoga ne j_ebe 5 %" I ja zato cekao 20 dana.Mamu im lopovsku.

Iron Lord:

Znaš kako, sve dok na čelu države budu partije čiji smisao postojanja je PODELA PLENA nakon izbora, do jedne fer i pravične raspodele neće doći. Videlo se to lepo u maju prošle godine kada su i vlast i opozicija bili složni da usvajanje zakona o korporativizaciji javnih preduzeća (koja čine 60% vrednosti srpske privrede) i besplatnoj podeli akcija za oko 4 miliona gradjana - nije dobra ideja. Ne da nisu kažnjeni zbog toga, nego su nagradjeni od istih tih kojima su to pravo uskratili. Jbg., valjda tako treba.

Back