mozda je neprijatno da pocinjem kontakt ovde na forumu na ovaj nacin i sa ovom temom ali smatram da je krajnje poucno.Elem,negde pre 4 godine sam nezadovoljan uslugama TELEKOM-a -mobilni i internet,poslao mailom zahtev da raskinem ugovor gde su mi odgovorili da to moram licno da uradim.zbog zdravstvenih razloga to nisam mogao da uradim,da idem licno po salterima ,podnosim zahteve,itd...napominjem da mi je internet bio jako vazan pa i mobini i da sam svaki racun koji sam dobijao placao i o tome sam bas vodio racuna .to je tako proslo,koristim uslugu druge firme i sve je lepo sve dok ,prilikom isplate zadnje penzije vidim da nedostaje negde oko 19000, priblizno .posta mi PIO uplacuje na racun u banci na vidim sta je razlog smanjenoj uplati. Mailom kontaktiram PIO i zacudo brzo dobijem odgovor da je advokatska kancelarija A...... iz N.Sada stavila zabranu radi naplate duga za 3 racuna TELEKOM-a,brojeva tih i tih,suma negde oko 3900 dinara zajedno.Bez ikakve opomene,upozorenja!!! 19000 dinara ako zna da li je to krajnja suma.to je dug koji zastareva za godinu dana!!!Pouzdano znam da je nekako u to vreme TELEKOM radio zamenu racunarske opreme i siguran sam da te racune nisam ni dobio njihovom neazurnoscu.Ja ne lazem.proslo je vec dosta vremena i mnogo toga je ostalo zaboravljeno.kratko: dug od 3300 TELEKOM-u din koji je zastareo naplacuje neka pljackaska agencija bezskrupuloznom otimacinom.