Telegonija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Milan od Gruze

Buduća legenda
Poruka
46.754
"Prije 150 godina odgajivači konja pokušali su da ukrste konja i zebru. Eksperimenti nisu uspjeli i uskoro su bili zaboravljeni. Ali kroz nekoliko godina, kada su "eksperimentalne" kobile oždrebile normalnu ždrebad od normalnih konja, kasnije su počele da donose na svijet od istih normalnih pastuva prugastu ždrebad! Ova nevjerovatna pojava izgleda da je odavno poznata odgajivačima pasa. Ako se bar jednom rasna kučka poveže sa običnim psom, ona više nikada neće donijeti na svijet rasne štence, ma im otac bio svjetski šampion po čistoti i vrijednosti svoje rase! Ova pojava dobila je u biologiji naziv telegonija i, što je najčudnije, manifestuje se i kod ljudi i to u još izrazitijoj formi!"

Dakle zene, sta kazete na ovo?

Moderatori, ako vas tema tera na razmisljanje , to nije razlog da je zatvorite.

U zivotu treba malo i misliti.

ma neee...ostaje gen najboljeg jebaca pa nek crknu od muke :lol:

Ako se bar jednom rasna kučka poveže sa običnim psom, ona više nikada neće donijeti na svijet rasne štence, ma im otac bio svjetski šampion po čistoti i vrijednosti svoje rase!

To zna svaki odgajivac rasnih pasa.

Dakle nije problem u dobrom jebbacu nego u nekom gubavcu koji je fasovao ribu na kontu diplome ili radnog mesta.

Ne moras da banalizujes.
Tema je predmet naucnog istrazivanja a ne lokalnih abrova.

odlicno, znaci ne mora da znaci da je zena zgresila sa komsijom, mozda je to bila njena baba nevernica

- - - - - - - - - -

Ako se bar jednom rasna kučka poveže sa običnim psom, ona više nikada neće donijeti na svijet rasne štence, ma im otac bio svjetski šampion po čistoti i vrijednosti svoje rase!

To zna svaki odgajivac rasnih pasa.

uuuu jbt oprosti covece sa pedigreom sto se zene "povezuju" sa obicnim smrtnicima :roll:

E sad ne znam da li je to to ali gledala sam film gde je majka varala muza sa crncem ali je ipak rodila belu kcerku...i ta bela kcerka se uda za belca i rodi crno dete...i puknu oba braka

odlicno, znaci ne mora da znaci da je zena zgresila sa komsijom, mozda je to bila njena baba nevernica

- - - - - - - - - -

uuuu jbt oprosti covece sa pedigreom sto se zene "povezuju" sa obicnim smrtnicima :roll:

Zamisli ti npr da si musko, pa ozenis neku ribu koja ti rodi dete koje lici na njenog odvratnog debelog sefa, s kojim se *j***** za radno mesto.
Sta bi mislila?

prvo, to sto je neko debeo ne znaci da je odvratan...a za tebe bi najbolje bilo da ni ne pravis decu ni sa kim, jer ako verujes u ovo, sumnja ce te ubiti

- - - - - - - - - -

pa moram :lol:

Ne znaci, odvratan je kao covek i ruzan i pogan, kako nije ako je ucenjuje.

A ona ? Pristane.
I ti zivis sa njom.
A ruzni stari sef prica kolegama kako je drndao i menjao poze sa njom .Pa ti posle svi kazu - dobar dan - kada dodhjes po nju da je vozis kuci i smeju se kada okrenes ledja.

A ona ? Pristane.
I ti zivis sa njom.
A ruzni stari sef prica kolegama kako je drndao i menjao poze sa njom .Pa ti posle svi kazu - dobar dan - kada dodhjes po nju da je vozis kuci i smeju se kada okrenes ledja.

e pa izvini, odvratnija je i gora ta zena koja pristane na sex sa bilo kim iz nekakve koristi nego taj sef

A ona ? Pristane.
I ti zivis sa njom.

Ti si citav film napravio...i naravno podrazumevas da se to bas tako desilo...i da joj je zensko sef ti bi sumnjao da je u medjuvremenu promenio pol

Ček, kako sad telegonija, kad nas Biblija uči:
31 I reče mu Lavan: Šta hoćeš da ti dam? A Jakov odgovori: Ne treba ništa da mi daš; nego ću ti opet pasti stoku i čuvati, ako ćeš mi učiti ovo:

32 Da zađem danas po svoj stoci tvojoj, i odlučim sve što je šareno i s belegom, i sve što je crno između ovaca, i šta je s belegom i šareno između koza, pa šta posle bude tako, ono da mi je plata.

33 Tako će mi se posle posvedočiti pravda moja pred tobom kad dođeš da vidiš zaslugu moju: Šta god ne bude šareno ni s belegom ni crno između ovaca i koza u mene, biće kradeno.

34 A Lavan reče: Eto, neka bude kako si kazao.

35 I odluči Lavan isti dan jarce s belegom i šarene i sve koze s belegom i šarene, i sve na čem beše šta belo, i sve crno između ovaca, i predade sinovima svojim.

36 I ostavi daljine tri dana hoda između sebe i Jakova. I Jakov pasaše ostalu stoku Lavanovu.

37 I uze Jakov zelenih prutova topolovih i leskovih i kestenovih, i naguli ih do beline koja beše na prutovima.

38 I metaše naguljene prutove pred stoku u žlebove i korita kad dolažaše stoka da pije, da bi se upaljivala kad dođe da pije.

39 I upaljivaše se stoka gledajući u prutove, i šta se mlađaše beše s belegom, prutasto i šareno.

40 I Jakov odlučivaše mlad, i obraćaše stado Lavanovo da gleda u šarene i u sve crne; a svoje stado odvajaše i ne obraćaše ga prema stadu Lavanovom.

41 I kad se god upaljivaše stoka rana, metaše Jakov prutove u korita pred oči stoci da bi se upaljivala gledajući u prutove;

42 A kad se upaljivaše pozna stoka, ne metaše; tako pozne bivahu Lavanove a rane Jakovljeve.

43 I tako se taj čovek obogati vrlo, te imaše mnogo stoke i sluga i sluškinja i kamila i magaraca.
Ili u prevodu za one sa slabijim ulaznicama, dok se ebete gledajte u partnera a ne u postere na zidu, da vam porod nalikuje roditeljima a ne na Đastina. .

Ti si citav film napravio...i naravno podrazumevas da se to bas tako desilo...i da joj je zensko sef ti bi sumnjao da je u medjuvremenu promenio pol

To je drugi film. On se zaljubio u nju ali ona bila lezbos;pa on promeni pol da bi bio sa njom.

- - - - - - - - - -

Bila tema o genima, konjima, zebrama i potomstvom prosle godine. Srebrena ako se ne varam.

I sta si zakljucio?
Naravoucenije?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back