Telefonski manijaci....

Nisi bila dovoljno ostra,meni su tako dosadjivali oni sto "istrazuju trziste" i kad sam ih napucala i napala kako treba nikad vise nisu zvali.A sto se tice te prodaje moj cale je kralj,zovu i ono lupam kazu dobili ste to i to,a on kaze samo posaljite! :mrgreen: Samo spuste slusalicu i mirno more he he

Bila sam ja ostra, i svadjala sam se i prijetila, ali nisu to uvijek isti. Ja taman otjeram jedne, pojave se drugi.
Nekad se i zezam, kad naprimjer dobijem nagradno putovanje onda pitam tu slizbenicu hoce li mi pozajmiti muza, jer kako da idem sama. Ja, kao tvoj otac, samo kazem "Posaljite mi taj jastuk i mnogo vam se zahvaljujem"...
To sto kazes "Spustis slusalicu" ma to je najmanji problem, ali taman prilegnem, cekam neki poziv, zadubim se u nesto i onda telefon..."Dobar dan, ja sam iz Unika osiguranja" itd, itd...meni je gora ta zvonjava i kad cujem piskutav glasic sa druge strane pa jos i preko mjere ljubazan (po cemu se odmah da zakljuciti da nesto nije u redu...koja je sluzbenica u ovoj drzavi ljubazna kada daje neka obavjestenja???) nego sve drugo.
I vicem i psujem, i prijetim policijom, tuzbom...ali nema efekta...
Evo danas tri poziva...Unika osiguranje, Eurolines putovanje, Frigo servisiranje klima uredjaja...

Back