Telefonski manijaci....

AlexandarNS

Domaćin
Poruka
3.703
Necu da pisem ovde o anonimnim manijacima koji nazovu pa dahcu i stenju na telefonu vec pisem o onim manijacima koji kad nazovu telefonom a ja necu da se javim a oni onda puste da mi telefon zvoni do 15 puta sve dok ih u posti ne iskljuce....

Stvarno je narod blesav recimo ujutru rano kad me neko zove a mene mrzi da ustajem iz kreveta a telefon zvoni, pa zvoni pa posle sto puta sama prekine centrala a oni opet pa svakih 5 min...

Sigurno se i vama desilo ono posle podne dremnete a neki sivonja uzjasi da vas zove a vama se mrzi javiti i onda zvoni telefon ko nenormalan....

Sto ljudi ne kad zovu ne spuste slusalicu posle petog puta vec puste da odzvone dok ih posta ne izbaci.....

Necu da pisem ovde o anonimnim manijacima koji nazovu pa dahcu i stenju na telefonu vec pisem o onim manijacima koji kad nazovu telefonom a ja necu da se javim a oni onda puste da mi telefon zvoni do 15 puta sve dok ih u posti ne iskljuce....

Stvarno je narod blesav recimo ujutru rano kad me neko zove a mene mrzi da ustajem iz kreveta a telefon zvoni, pa zvoni pa posle sto puta sama prekine centrala a oni opet pa svakih 5 min...

Sigurno se i vama desilo ono posle podne dremnete a neki sivonja uzjasi da vas zove a vama se mrzi javiti i onda zvoni telefon ko nenormalan....

Sto ljudi ne kad zovu ne spuste slusalicu posle petog puta vec puste da odzvone dok ih posta ne izbaci.....

За такве ситуације постоји једноставно решење---искључиш телефон.
Фиксни лепо извучеш из зида
на мобилном искључиш звоно и ај ћао

ja tesko nalazim fiksni, pa ako dugo ne zvoni ni ne stignem da se javim. tu gde zavrsim razgovor, tu ga i ostavim dok ne zazvoni sledeci put :rumenko:
ali ovi sto reklamiraju svoje firme preko telefona, promocija, izvukli smo vas... dobili ste... mislila sam da je o njima tema, jer su oni stvarno manijaci. ko normalan moze da slusa preko telefona bilo kakvu promociju?

I mene to uzasava. Tusiram se npr. a neko zapeo. Necu sigurno iskakati iz kade da se javim. Spremam jelo, ruke prljave, npr. rendam cveklu a tel. ne odustaje...:roll:
Cak i da je nesto bitno, ako se nisam javila posle 5-6 puta, necu uopste! :histericna:
Ni ja to ne mogu da shvatim.

Mobilni iskuljucujem posle 23h i ukljucujem ga kada se probudim. Fiksni iskljucim popodne ako hocu da odspavam. Ako ne mogu da se javim ne javljam se pa neka zvoni dosutra. Dok moja keva sa sve brasnom/cveklom/mlevenim mesom na rukama ide da se javi :roll:
Mada ja se na fiksni u prncipu nikad ne javljam jer mene ko treba dobije preko mobilnog jer samo taj broj i dajem ljudima.

Meni ne smetaju prijatelji koji zovu, ali reklame...bukvalno me izbace iz takta.
U jednom danu sam dobila jastuk, ponudu za osiguranje, popravku klima uredjaja, neke kapi za jacanje organizma, dva "besplatna" putovanja, jedan u neku banju,drugi u Grcku...
Nema dana a da me barem tri puta neko ne nazove nudeci sve i svasta.
Isla sam u policiju da prijavim, nista nisam uradila, oni kazu "Sve je po zakonu"...
Najgore je bilo kada mi je otac umro, ljudi su zvali da se raspitaju za sahranu a ovi iz raznoraznih agencija su me maltretirali da sam poludjela.

Meni ne smetaju prijatelji koji zovu, ali reklame...bukvalno me izbace iz takta.
U jednom danu sam dobila jastuk, ponudu za osiguranje, popravku klima uredjaja, neke kapi za jacanje organizma, dva "besplatna" putovanja, jedan u neku banju,drugi u Grcku...
Nema dana a da me barem tri puta neko ne nazove nudeci sve i svasta.
Isla sam u policiju da prijavim, nista nisam uradila, oni kazu "Sve je po zakonu"...
Najgore je bilo kada mi je otac umro, ljudi su zvali da se raspitaju za sahranu a ovi iz raznoraznih agencija su me maltretirali da sam poludjela.

Joj lepi moj gradic do nas to uznemiravanje preko tel. jos nije stiglo tj. jos nas ne uznemiravaju na mobilne a fiksni nikada nisam ni uvela u stan ( pored 4 mobilna tel a dve odrasle osobe, fiksni bi nam bio bas visak). A na mobilni se uvjek javim ako bas nisam u mogucnosti ljudi posle 2 -3 zvona prekinu jer mi ostane identifikacija i ja ih zovem kada stignem.

Joj lepi moj gradic do nas to uznemiravanje preko tel. jos nije stiglo tj. jos nas ne uznemiravaju na mobilne a fiksni nikada nisam ni uvela u stan ( pored 4 mobilna tel a dve odrasle osobe, fiksni bi nam bio bas visak). A na mobilni se uvjek javim ako bas nisam u mogucnosti ljudi posle 2 -3 zvona prekinu jer mi ostane identifikacija i ja ih zovem kada stignem.
Nece oni zvati na moblni, to im je skupo.
Ja sam pitala u policiji kako se zastititi oni su rekli da po zakonu firme imaju prava da okrecu slucajne brojeve i tako nude svoje usluge.
Jedino rjesenje je da podnesem zahtjev da izbrisu moj broj iz registra a to je opet petljancija.
Nije mi jasno kako se ne moze stati u kraj takvim prevarama (naravno da su prevare besplatno ljetovanje tamo negdje, a znam kako su se naivni navukli pa platili pet puta skuplje nego sto inace kosta aranzman)?
Kako su stali u kraj onim glupim kvizovima na radiju i TV-u koji su narodu uzimali ogromne pare mogu valjda i ovim prevarantima.
I posvadjam se s njima, opsujem ih, zaprijetim tuzbom i opet sutradan "Dobar dan, ovdje taj i taj, obavjestavam vas da ste dobili sedam dana u Vrnjackoj Banji"...i tako po nekoliko puta na dan.

Nisi bila dovoljno ostra,meni su tako dosadjivali oni sto "istrazuju trziste" i kad sam ih napucala i napala kako treba nikad vise nisu zvali.A sto se tice te prodaje moj cale je kralj,zovu i ono lupam kazu dobili ste to i to,a on kaze samo posaljite! :mrgreen: Samo spuste slusalicu i mirno more he he

Stvarno je narod blesav recimo ujutru rano kad me neko zove a mene mrzi da ustajem iz kreveta a telefon zvoni, pa zvoni pa posle sto puta sama prekine centrala a oni opet pa svakih 5 min...Sigurno se i vama desilo ono posle podne dremnete a neki sivonja uzjasi da vas zove a vama se mrzi javiti i onda zvoni telefon ko nenormalan....

Meni nije jasno ako vec ne zelite nikome da se javljate na tel, ( jer dok se ne javite obicno i ne znate ko vas zove (fiksni tel)) zasto lepo pred spavanje ne iskljucite tel a mobilnom iskljucite zvukove i spavate do mile volje, zasto se nervirati a resenje tako jednostavno. Ili vi prosto volite da imate razlog da gundjate

Nisi bila dovoljno ostra,meni su tako dosadjivali oni sto "istrazuju trziste" i kad sam ih napucala i napala kako treba nikad vise nisu zvali.A sto se tice te prodaje moj cale je kralj,zovu i ono lupam kazu dobili ste to i to,a on kaze samo posaljite! :mrgreen: Samo spuste slusalicu i mirno more he he

Мене зову свакодневно, само спустим слушалицу кад укапирам ко је.

Back