Da dodam i tekst.
Mesto dešavanja Podgorica
MENE TREBA GRAŠAK
Istinita priča o nekolicini ortaka iz Crne Gore koji su se dogovorili da zajebavaju nekog tipa preko telefona tako što će ga zvati svako veče u ponoć i tražiti grašak. Jedno veče su ga čak i snimili, tako da sada možete pročitati tekst, a kompletan razgovor u mp3 formatu (376kb) mozete slušati
A SADA JE: Tačno vreme: 11 sati 59 minuta 40 sekundi...
***** nemaš pa se iživljavaš, majku ti ***** je li...!
Ahhh... okinuli ste...
Pa okinucu ti glavu, ***** i mozak, budalo jedna glupa i neiživljena, životinjo jedna odvratna. Mamicu ti ***** govnarsku, jesi čuo smradu jedan!
Da vam kazem...
Marš u ***** materinu, mater ti ***** pokvarenu!
Mene treba...
Mars govedo jedno mamicu ti ***** raspalu!
Mene treba grašak.
Puši *****, jesi čuo! Da ti ***** dam, a ***** ti grašak, ***** grašak i ***** dam konju jedan. Smrdljivi jedan stvore, da ti mater ***** raspalu!
A druže ja vas samo pitam...
Puši *****, jesi čuo, majku ti tvoju *****, jesi čuo majku li ti ***** mrtvu, i živu i mrtvu, jesi čuo...!
Ovo stvarno nema smisla...
Puši ***** mater ti *****!
Ja vas fino pitam...
Jesi čuo, puši ***** *****, ako imas muda dođi da... da, da mi pravdaš svoje riječi pederčino jedna jebu li te u školu majku ti ***** kad se tako smiješ na telefon govnaru jedan mrtvi. ***** jedna mrtva, mater ti *****, brzo ćes ti na Čepurke mater ti *****...!
Tata...! (ovo se ćerka žrtve ubacuje)
Sine ugasi telefon tamo! ...Jesi čuo gusko jedna mrtva...!
Da vam kazem ja...
Ma puši ***** majku li ti ***** jesi čuo. Dođi ovamo smrdljivče jedan da ti ***** mamicu, da te sad, da te sjebem tu sad ko *****, mater ti *****. Dođi ako imas muda majku li ti ***** tvoju, jesi čuo!
Mene treba...
Ma puši ***** majku ti *****, jesi čuo!
Grasak...
Ma puši ***** majku ti *****, jesi čuo!
Ali mene treba...
Pederčino jedna, pederčino jedna odvratna mamicu ti ***** jebu te po školi pa si naša’ mene da zoves na telefon mater ti ***** sadističku, jesi čuo! Govnaru jedan mrtvi. Marš mater ti ***** raspalu, jesi čuo. Ol’ mi dat’ ženu ? Puši *****! A dođi mamicu, evo ti ovde staću ti je spust’ dolje, dođi ***** jedna ako smeš. Dođi mamicu ti *****, dođi. Slobodno dođi ***** jedna, nego ti ***** nemaš jadan što bi ti radio , samo se stidiš, bezobrazniče jedan bezobrazni!
Mene treba...
Mater ti mrtvu *****, jesi čuo!
Grasak...
Jesi čuo majku ti na grašak, ma tebe u usta majku ti ***** i sve ti po redu što imaš kući tamo, pa se i oni tebe stide, pa ne znaju šta imaju u kuću, budalo jedna glupa.
Mene treba...
Marš govnaru jedan, dođi dole mamicu ti *****, pa da se popričam s tobom, ***** jedna raspala dođi ođe!
Dobro, ako nemate grašak...
Ma šta pedercino, spusti slušalicu pa budi muško, pa dođi ovde mamicu ti *****. Dođi s pištoljem, sa čim god hoćeš pederčino jedna!
Ali mene treba...
Ma ćuti tu smrdljivče jedan, nemo usta otvarati, da ti govna iz usta izlaze, budalo jedna!