KOLEGA IVAN
Poznat
- Poruka
- 8.216
Stoooooooo!!!???
A,kako mislis da ih zivkaju da izadju na izbore i zaokruze ''za telefonski Vozdovac''
Da ih hvataju mrezama!![]()
Da ih 'vataju na bućku.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stoooooooo!!!???
A,kako mislis da ih zivkaju da izadju na izbore i zaokruze ''za telefonski Vozdovac''
Da ih hvataju mrezama!![]()
znas ono glasanje bi trebalo da bude oslobodjeno takvih stvari?
Posto to je direktan napad na demokratiju
Znas demokratija ne moze da bude ako neko deli "poklone" svojim glasacima i jos je na vlasti?!
a sta je ovaj "Code division multiple access"jel to nesto protiv komaraca ?
Znači,vi ste Šešeljevi sledbenici??...da znamo.A vi licemeri što se kao zgražavate biste mogli da se prisetite kako je Šešelj tamo negde 1995. delio prvo placeve pa priključke za telefon i to sve pred lokalne izbore u Zemunu. Što malo ne kukate zbog toga, kad je to već zabranjeno i ružno raditi?![]()
Pitala sam - koji zakon se krši? Svi mi znamo šta bi trebalo i šta ne bi trebalo raditi u praksi ali moraš prvo da znaš da li neki zakon reguliše tačno to o čemu ti pričaš a onda da kukaš ...
A vi licemeri što se kao zgražavate biste mogli da se prisetite kako je Šešelj tamo negde 1995. delio prvo placeve pa priključke za telefon i to sve pred lokalne izbore u Zemunu. Što malo ne kukate zbog toga, kad je to već zabranjeno i ružno raditi?![]()
Bwaco,ne budi bezobrazan,nego joj se šlihtaj.Demokrate jako dobro plaćaju članove biračkih odbora i one koji lepe plakate.Ova enchanted je ocigledno neki minorni faktor u tome svemu,
pazi kada je rekla jasno i glasno da je i seselj radio to
u fazonu pa sta i oni su![]()
![]()
A sto se tice zakona nisam pravnik, ali sam siguran da postoji zakon protiv prodavanja glasova, i kupovanje glasova.
Bwaco,ne budi bezobrazan,nego joj se šlihtaj.Demokrate jako dobro plaćaju članove biračkih odbora i one koji lepe plakate.
Ogledalo.Enchanted, jesi li za se..., mislim za kafu, slatko, kiselu vodu, kocku vode i čašu šećera...? Šta 'oćeš da ti donesem ?![]()
Ogledalo.
Sta bre.......
Sta bre.....?