Telefonom u 21.vek i Evropu!

• Začetnik teme Začetnik teme lav8
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
znas ono glasanje bi trebalo da bude oslobodjeno takvih stvari?
Posto to je direktan napad na demokratiju :think:
Znas demokratija ne moze da bude ako neko deli "poklone" svojim glasacima i jos je na vlasti?!

Pitala sam - koji zakon se krši? Svi mi znamo šta bi trebalo i šta ne bi trebalo raditi u praksi ali moraš prvo da znaš da li neki zakon reguliše tačno to o čemu ti pričaš a onda da kukaš ...
A vi licemeri što se kao zgražavate biste mogli da se prisetite kako je Šešelj tamo negde 1995. delio prvo placeve pa priključke za telefon i to sve pred lokalne izbore u Zemunu. Što malo ne kukate zbog toga, kad je to već zabranjeno i ružno raditi? :zper:

Pitala sam - koji zakon se krši? Svi mi znamo šta bi trebalo i šta ne bi trebalo raditi u praksi ali moraš prvo da znaš da li neki zakon reguliše tačno to o čemu ti pričaš a onda da kukaš ...
A vi licemeri što se kao zgražavate biste mogli da se prisetite kako je Šešelj tamo negde 1995. delio prvo placeve pa priključke za telefon i to sve pred lokalne izbore u Zemunu. Što malo ne kukate zbog toga, kad je to već zabranjeno i ružno raditi? :zper:

A,vi se bas ugledali na Seselja,i to jeftinijim plagijatom!!!:mrgreen::hahaha::hahaha:

Ova enchanted je ocigledno neki minorni faktor u tome svemu,
pazi kada je rekla jasno i glasno da je i seselj radio to :rotf:
u fazonu pa sta i oni su z:D z:D z:D
A sto se tice zakona nisam pravnik, ali sam siguran da postoji zakon protiv prodavanja glasova, i kupovanje glasova.

Ova enchanted je ocigledno neki minorni faktor u tome svemu,
pazi kada je rekla jasno i glasno da je i seselj radio to :rotf:
u fazonu pa sta i oni su z:D z:D z:D
A sto se tice zakona nisam pravnik, ali sam siguran da postoji zakon protiv prodavanja glasova, i kupovanje glasova.
Bwaco,ne budi bezobrazan,nego joj se šlihtaj.Demokrate jako dobro plaćaju članove biračkih odbora i one koji lepe plakate.

Back