telefoniranje .

ravana2

Domaćin
Banovan
Poruka
4.865
koliko u prosjeku dnevno telefonirate i koga sve zovete ? ja imam 1000 besplatnih minuta na mobitelu tako da svaki dan pricam u prosjeku 30 minuta . posto je to sve unutar hrvatske ne zovem inozemstvo sa mobitela .

uglavnom razgovaram sa prijateljima a nikada sa rodbinom ( osim sa mamom ) . posto imam i 1000 besplatnih sms - ova znam zasipavati ljude po noci kada mi se ne spava .:whistling:

Никад нисам разумео људе који су у стању да причају на телефон стима, а никад немају времена да изађу напоље на кафу...

Ne zovem na dnevnoj bazi, volim mir i tisinu i "odmor" od ljudi. Ako zovem, to je ako pravim planove da se vidim sa nekim, da se najavim, vidim da li je tu, slobodan li je i sl. ili ako trebam oko posla da se cujem sa ljudima.
Lakse mi je da popricam sa nekim preko neta, brze, jednostavnije i jeftinije, jer minuti su skupi, a ne isplate mi se paketi, kada fon i ne koristim.

Ја зовем да се договарам са виђање обично, не волим дуге телефонске разговоре. Иначе просто пробеседим да немам времена и не волим да дужим разговор.

Уосталом, скајп је ту за оне које не могу често да виђам.

Ту не рачунам разговоре у вези посла. То нажалост, увек може да потраје превише. Сваки дан.

Не волим да причам телефоном, једино некад али то су кратки разговори углавном с мамом, дуги и бесмислени разговори ме иритирају. Ни поруке не волим да пишем.

koliko u prosjeku dnevno telefonirate i koga sve zovete ? ja imam 1000 besplatnih minuta na mobitelu tako da svaki dan pricam u prosjeku 30 minuta . posto je to sve unutar hrvatske ne zovem inozemstvo sa mobitela .

uglavnom razgovaram sa prijateljima a nikada sa rodbinom ( osim sa mamom ) . posto imam i 1000 besplatnih sms - ova znam zasipavati ljude po noci kada mi se ne spava .:whistling:
Telefon koristim samo onda kad moram jer nisam ljubitelj dugih razgovora.Sms-a se grozim.

pa samo kada dogovaram izlazak , mozda minut dva dnevno u prosjeku ...

Back