telefoni

• Začetnik teme Začetnik teme mojra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mico ne znam, ja sam uplatila pre deset dana, a u pravu si sad je 5ct po minuti za fiksni, videla sam. ali jos uvek je jeftinije od onih drugih koji su na 9 ct, pa nastavljam da ga koristim i trazim neki novi. u sustini to su verovatno one pocetne promocije pa posle dignu cenu, pa s vremena na vreme opet spuste.

nisam ali moracu da probam,jer vc nikako da uplatim
e sta mislis o internet provajderima?koji preporucujes?ja sam kod aol-a ali nam se menja jer placam 9 brzinu a kad idem na net na sitove koji proveravaju brzinu on daje 4-5
htela bih neki gde ima i tv programi,ali moram dobro odabrati jer se placa da se isclanis...
alice jos nema u alzasu tj u colmaru

samo ne alice
moj prijatelj je cekao 6 MESECI njihov modem, zvao ih je 100 puta, redovno su obecavali da ce da posalju i na kraju nista. znas i ja se pitam kod koga bih, sad sam kod wanadoo ali su skupi. sa druge strane najefikasniji su, tehnicka podrska uvek dostupna. bila sam kod free, i bila sam zadovoljna ali sam morala nakon preseljenja da promenim. mada oni iskljucuju ponekad sami, kad visis na netu po ceo dan.
9 je los, kad uzmes telefon i net zajedno (znas kad si degroupé) desava se da je linija losa, tj da ima sumova i odjeka. mozda free, za 30 evra mesecno imas sve, telefon, tv, ALI...kad zoves spec br, sto mi je l' radimo redovno kad zovemo srbiju, razbiju, nije poziv 3 ct kao kod ft nego 11 / 12 ct + onaj drugi operater koji te spaja sa srbijom. kad zoves preko freebox -a onda je 18 ct / min, mnogo mi je. ne znam, a kod koga si ti htela? i sto je telepatija, bas sam danas gledala ponudu free i razmisljala da se prebacim :)

pa bas ne znam:?
p je hteo alice i pita te je l samo modem problem?ili su i ovako neozbiljni
jao,bas ne znam
neuf telecom,znas nesto o tome?
a ima i onaj club internet...

Back