Jeste li vise za telefon ili kompjuter?
Nekad mi se cini,da kompjutere koriste jos samo u kancelarijama..i mozda djeca za igrice... +Anketa
Nekad mi se cini,da kompjutere koriste jos samo u kancelarijama..i mozda djeca za igrice... +Anketa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tehnoloski frikKoristim kompjuter na poslu, laptop kući a telefon u hodu![]()
Pre za kompjuterJeste li vise za telefon ili kompjuter?
I svuda krstari...Koristim kompjuter na poslu, laptop kući a telefon u hodu![]()
Opaaaa...šta mora na komp mora a za ostalo je kršomi posto dobar.Komp počeo opasno da mi skuplja prašinu odradim šta mora na kompu ostalo preko aplikacija![]()
A na čemu se izvršava aplikacija ako nije kršomi?Imam i neke tablete i laptop kršomi je nizašta džabe se nadaš
Jeste li vise za telefon ili kompjuter?
Nekad mi se cini,da kompjutere koriste jos samo u kancelarijama..i mozda djeca za igrice... +AnketaKakva izjava...Da ne lajem....ne moze meni da zam,eni ni laptop a kamoli telefon NIKAKO PC. Razlozi? Ono sto ja radim? Multitasking, puno kucanja, puno detalja...Na laptopu mali je ekran plus se on mnoooogo vise greje i nije za ceo dan upotrebu. telefon? Ne bih ni komentarisao...Obrada fotki na telefonu? kucanje teksta...? Itd....A za Mariia eto cica sa dva lica se sad pokazuje...Bdw imam Tablet Xiaomija UBIJa kako radi...