Telefon 6/128 do 200 evra

Ima samsung sada ali joj se sa ovim karakteristikama ne uklapa u cenu.
Sa druge strane, napukao je ekran vrlo brzo, baš su osetljivi u odnosu na xiaomi koji imam ja.
Xiaomi pravi samsung ulazne modele i sve je to tanko. Dobro proveri koliko telefon ima slobodne memorije jer je ksiaomi najfalsifikovaniji telefo na svetu. Bukvalno ga svako flešuje i prodaje sa lažnom memorijom. Radi par meseci pa se raspadne.

Ima samsung sada ali joj se sa ovim karakteristikama ne uklapa u cenu.
Sa druge strane, napukao je ekran vrlo brzo, baš su osetljivi u odnosu na xiaomi koji imam ja.
Телефони нису прављени да падају често, треба бити опрезан и пажљив са телефонима. Јесте пробали са Honor моделима ? Требало би да су квалитетнији и отпорнији на падање.

Телефони нису прављени да падају често, треба бити опрезан и пажљив са телефонима. Јесте пробали са Honor моделима ? Требало би да су квалитетнији и отпорнији на падање.

Или да купи неки робустан телефон али њих са овом конфигурацијом нема по овој цени.

Pošto ispadaju sitne iglice stakla dete može da iskasapi oči, lice, uši ne smem ni da zamišljam šta može.

Zadnjih 10 godina imam smart telefone jedino mi se xiaomi raspao i to svaki. Jedno ispadanje i kraj displeja. Prvi godinu dana ovaj sad posle 2,5 god maltretmana sa ionako katastrofalnim telefonom i nije mi žao.

Pošto ispadaju sitne iglice stakla dete može da iskasapi oči, lice, uši ne smem ni da zamišljam šta može.

Zadnjih 10 godina imam smart telefone jedino mi se xiaomi raspao i to svaki. Jedno ispadanje i kraj displeja. Prvi godinu dana ovaj sad posle 2,5 god maltretmana sa ionako katastrofalnim telefonom i nije mi žao.
ooooooooooo ko to treba da casti

rasspao mu se zaomi

ps , popicu pivo u to ime

Back