Teledirigovanje

Antigon@

Elita
Poruka
16.980
Ako smo ovladali teledirigovanjem mašinama, iliti daljinskim upravljanjem, ima li naznaka da se može teledirigovati ljudima?
Ne mislim na masovnu hipnozu.
Ima li eksperimenata o kojima se "šuška"?

Ili ako ih nema, dozvolite da vam ubacim tu "bubu u uho" i pridodam je kolekciji teorija zavere.

Ako smo ovladali teledirigovanjem mašinama, iliti daljinskim upravljanjem, ima li naznaka da se može teledirigovati ljudima?

Ili ako ih nema, dozvolite da vam ubacim tu "bubu u uho" i pridodam je kolekciji teorija zavere.
Moze. Indoktrinacija i propaganda. Da budemo poslusni kupci, da se identifikujemo sa nacijom i da mrzimo neprijatelje.
Kontrola uma je razvijena tajnim drustvom Tula i prvi put primenjena preko nacisticke partije u Nemackoj.
Sada se te tehnike primenjuju svuda u svetu.

Da, samo sto to nije bukvalno kao da te neko hakuje (obuzme demon) i ima kontrolu nad tobom kao sto ti imas nad automobilom, mada je i nesto slicno tome moguce...vise je na foru NLP, priming itd.

Nas sa balkana kvalitetno prcaju mozda isti ti njemci koji su za vrijeme rata, cak i hladnog, testirali sve i svasta.

Recimo muskarac vidi neku zgodnu djevojku koja je vrhunski obucena, ima dobar posao u inostranstvu, dobro zaradjuje...i to su neke stvari kojima tezi. Na tom putu gubi sve ono sto je imao (sto je valjalo) i postaje truo iznutra kao sto je ta djevojka i sami zapadni sistem dje se sve vrti oko novca.

da...evo šta je bilo moguiće pre 5 godina
https://www.************/video/QdW6Jv2LvoE2/

Back