tekstopisci

Zdraov! Jako bih voleo da mi pogledas tekstove. Evo jedan primjer

Izvini, molim te oprosti
Sto sam se topila
Pa na kraju rastopila
Lezajuc pred tvojim nogama
Ko prokleta robinja

Izvini, molim te oprosti
Sto sam barnula
Pa se oprzila
Na tvoje ledene grudi
Zbog koji srce ludi

Ovo je samo jedan deo te pesme koja se zove " izvini, molim te oprosti "

Pisem i ja tekstove! Svezi, zargonski, gramaticki pravilni, moze i provokativni tekstovi za 1000 dinara po tekstu do potpisivanja ugovora, a onda uzimam procenat! Takodje nudim pomoc pri vokalnkim deonicama - gratis! Poseban popust za ucesnike Zvezda Granda. Za vise informacija, kontaktirati me preko privatne poruke!

Moj suprug ima par extra textova -narodnjačkih i zabavnjačkih...testiranih na našoj okolini....reakcija odlična.:D Nisam ni znala da sam se udala za tako talentovanu osobu:D Ukoliko ste zainteresovani, ostavite poruku na forumu sa predlogom za stupanje u kontakt.

Pozdrav iz Kanade.
Zaista bi volela da ovu poruku procita neko ko bi mi ozbiljno odgovorio, jer ince imam jako puno napisanih tekstova. Jednu pesmu je snimio Radmilo Zekic "Ciganka" koju mozete cuti na Youtube, a drugu snima Ceda Markovic "S one strane vecnosti" i CD ce biti plasiran na trziste negde pocetkom jeseni tako mi je javio. Imam negde oko 3000 tekstova i 8 demo snimaka, pa ako je neko zaista zainteresovan za saradnju da mi se obrati na mail ndragun33@gmail.com, vrlo rado prihvatam svaku ozbiljnu saradnju i bila bi mnogo zahvalna. Ukoliko mi se javite poslacu vam tekstove pa vi odlucite, a mislim da sto bi vam poslala da bi i zadrzali.

Jos jednom veliki pozdrav svima na forumu i nadam se da ce mi se neko od zainteresovanih obratiti.

S postovanjem, Natalija Dragun

Zdravo dragi ljudi,

Zapocinjem ovu temu jer sam, kao i mnogi koji pisu pesme, zbunjen cinjenicom da
apsolutno ne znam gde i kako mogu da plasiram svoje tekstove, a da oni dodju
do trzista i do pravih ruku. Pisem ih vec jako dugo, i stvatno smatram da su
kvalitetni i vredni snimanja. :)
Dakle, kao sto naslov kaze, kako, gde i kome plasirati svoje pesme?

Nadam se da ce nas biti sto vise na ovoj temi kako bismo jedni drugima pomogli :)

Pozzzzzzzzzdrav

Nisam iz struke, samo iznosim mišljenje: svet je prepun ljudi koji pišu pesme, dakle niko nikada neće tražiti tvoje pesme, nebitno je koliko su dobre. Te prave ruke (pretpostavljam da misliš na ruke pune para) kupuju od onih koji su već provereno prodali i doneli pare... Znači: treba da nadješ bend za koji misliš da radi sličnu stvar u muzici kao ti u poeziji, i da im ponudiš svoje tekstove. Za dž, naravno.
(Inače, mislim da muzičari prvo pišu muziku pa onda kaleme tekst, ali to je možda i individualno). Srećno :bye:

Zdravo dragi ljudi,

Zapocinjem ovu temu jer sam, kao i mnogi koji pisu pesme, zbunjen cinjenicom da
apsolutno ne znam gde i kako mogu da plasiram svoje tekstove, a da oni dodju
do trzista i do pravih ruku. Pisem ih vec jako dugo, i stvatno smatram da su
kvalitetni i vredni snimanja. :)
Dakle, kao sto naslov kaze, kako, gde i kome plasirati svoje pesme?

Nadam se da ce nas biti sto vise na ovoj temi kako bismo jedni drugima pomogli :)

Pozzzzzzzzzdrav
odes kod izvikanih i daju ti 50e po pesmi ako im se svidi i pripisu je sebi,eto,srecno

Tvoji su tragovi jos svuda po stanu,
i jos te ima u svakom mom danu,
I po mom telu tragovi su tvoji,
A srce ne zna, bez tebe se boji.

Evo ovo je na primer neki malo brzi refren u nekom pop fazonu.
Mada sam pisao i neke u folk i narodnom fazonu. :)
A imam i par klasicnih narodnjackih dvojki, evo jednog refrena:

Sumadija, kucni prag, meni uvek osta drag,
Gde god podjem, gde god svratim, tebi zelim
da se vratim.
Sumadija, kucni prag, meni uvek osta drag,
i kad sanjam i na javi, samo tu sam
onaj pravi.

Nisam iz struke, samo iznosim mišljenje: svet je prepun ljudi koji pišu pesme, dakle niko nikada neće tražiti tvoje pesme, nebitno je koliko su dobre. Te prave ruke (pretpostavljam da misliš na ruke pune para) kupuju od onih koji su već provereno prodali i doneli pare... Znači: treba da nadješ bend za koji misliš da radi sličnu stvar u muzici kao ti u poeziji, i da im ponudiš svoje tekstove. Za dž, naravno.
(Inače, mislim da muzičari prvo pišu muziku pa onda kaleme tekst, ali to je možda i individualno). Srećno :bye:

Ako "nisi iz srtruke"-kako onda iznois zakljucak da "svi pisu pesme"?kad to naprosto nije istina!Niti, i da to rade-ne rade svi podjednako dobro...
@Autoru teme-nemoj bas svakom da pokzujes pesme povako-neko mozed a ukrade...GorgeJune ti je dao otprilike najrealniji predlog-raspitujes se na sve strane, pomenes malo da to radis onako kroz pricu...reklamiras se gde god stignes, drugim recima...

Pa, licno za sebe pevam narodnu i folk muziku najvise :) A volim i pop muziku da pevam, tipa Vlado Georgiev, Zeljko Vasic itd. :)
A pisem sve, jer se u svemu pronalazim :)
Inace, sto se mog pevanja tice, to je moja sestra najbolje opisala kad je rekla da pevam lepo u smislu da kad zapevam u drustvu svima se svidi i svi
komentarisu kako lepo pevam, ali opet ne pevam dovoljno dobro da bih mogao da idem na neko takmicenje. :)
Dobro pratim metriku pesme, tacno znam kad treba da pocnem kad da stanem itd, ali imam mnogo dubok i grub glas da bih mogao da bilo sta uradim sa njim hahhahaha

Sto se tice pesama koje sam ovde ostavio, opusteno, vec znam kako stoje stvari oko kradje, pa sam postavio neke od onih koje sam zastitio autorskim pravima, a dosta sam ih zastitio :)

pa, pretpostavljam da si mladja osoba (ispod 30), nije kasno da pocnes da ucis kako treba pevati, niko se rodjen nije naucio da peva...time bi i popravio iz statusa drustvenog pevaca do javnog drekavca...
naravno, ako mislis da bi se pronasao u tome...

sad nesto bio citao, i, dosao do sledeceg zakljucka, prvu pesmu verovatno moras dati za malu protivvrednost a opet mora da bude dovoljno dobra da bi prosla i druga...
razmisljaj sa aspekta producenta, i trazi ljude koji su producenti, oni imaju izvodjace i sve ostalo sto je danas potrebno da bi se napravio kakav takav novi zvuk u obliku "muzike".

Poslednja izmena:
Da, 22 godine imam. Ali se stvarno ne pronalazim u tome da budem, kao sto kazes, javni pevac :) Vise volim da budem iza scene, dakle da pisem pesme :)
Ma, ja bih neku pesmu dao i besplatno, to nije problem, samo da se, da se tako izrazim, cuje za mene :)

Da, 22 godine imam. Ali se stvarno ne pronalazim u tome da budem, kao sto kazes, javni pevac :) Vise volim da budem iza scene, dakle da pisem pesme :)
Ma, ja bih neku pesmu dao i besplatno, to nije problem, samo da se, da se tako izrazim, cuje za mene :)

Pa kao sto ti rekoh, trazi producente odgovarajuce muzike...Nisam u tom miljeu, tako da znam samo ove javne, PGP RTS, Grand, City records i tri tacke, ima ih sigurno, ima novijih i mladjih...

Poslednja izmena:

Back