M Meliot Elita Poruka 24.179 27.11.2023. u 14:37 - Тејлор Свифт својим концертима тресе тло, али и америчку касу #26 bmaxa: Pa da, zato slabo slusam americki pop... Kliknite za proširenje... Vidi se.
bmaxa Legenda Poruka 70.808 27.11.2023. u 14:37 - Тејлор Свифт својим концертима тресе тло, али и америчку касу #27 Meliot: Daj mi neki primer te tvoje kantri muzike baš me zanima. Kliknite za proširenje... To ti je isto kao turbo folk i rap ovde. Vuce na narodnjake. E sad da je neko to prozvao srpski pop ili slicno...
Meliot: Daj mi neki primer te tvoje kantri muzike baš me zanima. Kliknite za proširenje... To ti je isto kao turbo folk i rap ovde. Vuce na narodnjake. E sad da je neko to prozvao srpski pop ili slicno...
M Meliot Elita Poruka 24.179 27.11.2023. u 14:39 - Тејлор Свифт својим концертима тресе тло, али и америчку касу #28 bmaxa: To ti je isto kao turbo folk i rap ovde. Vuce na narodnjake. E sad da je neko to prozvao srpski pop ili slicno... Kliknite za proširenje... Muzika Tejlor Svift je klasičan američki pop. Koji je tvoj omiljeni američki pop izvođač?
bmaxa: To ti je isto kao turbo folk i rap ovde. Vuce na narodnjake. E sad da je neko to prozvao srpski pop ili slicno... Kliknite za proširenje... Muzika Tejlor Svift je klasičan američki pop. Koji je tvoj omiljeni američki pop izvođač?
bmaxa Legenda Poruka 70.808 27.11.2023. u 14:39 - Тејлор Свифт својим концертима тресе тло, али и америчку касу #29 Admin Sredoje: a ovo je tejlor nidje veze Kliknite za proširenje... https://tasteofcountry.com/taylor-swift-songs/
Admin Sredoje: a ovo je tejlor nidje veze Kliknite za proširenje... https://tasteofcountry.com/taylor-swift-songs/
Petar_Petrovic Elita Poruka 16.004 27.11.2023. u 15:11 - Тејлор Свифт својим концертима тресе тло, али и америчку касу #30 Marketing,solidne pesme i glas,dobro prepoznatljivo ime,dobar izgled...
DarkMoon Legenda Poruka 54.601 16.12.2023. u 06:54 - Тејлор Свифт својим концертима тресе тло, али и америчку касу #31 Mnogo vise volim Lanu Del Ray, ova Swiftova jedva i da ima neku dobru pesmu.