tehnike pranja mozga ?

ravana2

Domaćin
Banovan
Poruka
4.865
pranje mozga uobicajeno je i koristi ga svaka skupina . nekada je to otvoreno kao preko medija tj to mozemo nazvati prepariranjem javnosti a nekada je malo suptilnije kao film ili glazba . ne mislim sada na ono direktno pranje mozga tj preodgoje po radnim logorima kakvo se odvija u recimo sjevernoj koreji .

na taj se nacin vrbuju novi clanovi pokreta a poznato je da novi imaju najvecu zelju da se dokazuju pa su samim time i najkorisniji jer nemaju dosije u policiji .:zroll:

pranje mozga uobicajeno je i koristi ga svaka skupina . nekada je to otvoreno kao preko medija tj to mozemo nazvati prepariranjem javnosti a nekada je malo suptilnije kao film ili glazba . ne mislim sada na ono direktno pranje mozga tj preodgoje po radnim logorima kakvo se odvija u recimo sjevernoj koreji .

na taj se nacin vrbuju novi clanovi pokreta a poznato je da novi imaju najvecu zelju da se dokazuju pa su samim time i najkorisniji jer nemaju dosije u policiji .:zroll:

Najuspesniji su ovi iz LGBTija. Treba prouciti njihove tehnike.

@ ravana
Možda je drdoktor postao ***** pod uticajem medija, pa govori iz ličnog iskustva.

:hahaha:

Vi ljiberalisti ste neverovatni. Treba samo da citas nista drugo. Rekao sam deca. Da deca mogu da postanu homoseksualci ako su izlozeni indoktrinaciji od 3 godine zivota.

Nije politicki korektno da nazivas homoseksualce pederima, ja to nikada nisam uradio. Toliko o tvom razumevanju njihovog problema. Ccc.z:lol:

Sada cu te prijaviti moderatorima.

Uz pomoć ogavnih serija vlast proverava do kojeg stepena je stigla u ispiranju mozga.
Kad se završi glupa serija i ustanovi se velika gledanost, onda urednici kažu - e možemo još veću glupost da ponudimo.
Pitam se šta ima odvratnije od indijskih serija. Kako će posle njih da ispituju bezdan gluposti nacije?

ma en znam isprace nam iovako ionako
mi cemo da ispiramo dalje
cesto se branim od toga ali taj napor me ionako jos vise dotuche
branim se od izmisljenog a ne vidim mozda realno
al shta znam dosli smo i otici cemo
e kad bih jos mogla tako da mislim to bih volela : )
slabi smo mi ali svi smo u tome tako da ovo je josh jedna istorija
eto pa jednu za napor

ne mogu sve da nam isperu a ne moze nista da bude nedirnuto
MK ultra??!? to je valjda ekstremni primer toga navodno ; )
ma da plasim se toga svega ne znam

:hahaha:

Vi ljiberalisti ste neverovatni. Treba samo da citas nista drugo. Rekao sam deca. Da deca mogu da postanu homoseksualci ako su izlozeni indoktrinaciji od 3 godine zivota.

Nije politicki korektno da nazivas homoseksualce pederima, ja to nikada nisam uradio. Toliko o tvom razumevanju njihovog problema. Ccc.z:lol:

Sada cu te prijaviti moderatorima.

Nije moguće postati homoseksualac na taj način.
Neko već ima takvu strukturu i sklonost ka tome.

Nije moguće postati homoseksualac na taj način.
Neko već ima takvu strukturu i sklonost ka tome.

Da moguce je. Vec na zapadu npr u Engleskoj zabranjeno je deci da se izjasnjavaju kog su pola. Formiranje njihove licnosti je dugotrajan proces. Ako znamo da npr gledanje agresivnih crtanih filmova podstice agresiju, sta sve moze da uradi jedno temeljno ispiranje mozga koje oni primenjuju.

Poslednja izmena od moderatora:
Da moguce je. Vec na zapadu npr u Engleskoj zabranjeno je deci da se izjasnjavaju kog su pola. Formiranje njihove licnosti je dugotrajan proces. Ako znamo da npr gledanje agresivnih crtanih filmova podstice agresiju, sta sve moze da uradi jedno temeljno ispiranje mozga koje oni primenjuju.
Ovaj doktor mora da je završio velike nauke, a tema za doktorski je jedno istraživanje koje je lično sproveo na potrebnom i dovoljnom broju uzoraka i u potrebnom i dovoljnom vremenskom okviru, od Srbije do Engleske - istraživanje čiji rezultati dokazuju da je sve ono što današnja nauka kaže na temu homoseksualizma, čista laž.

Mora da je tako, u suprotnom bismo mogli da pomislimo da je doktor neko ko se neargumentovano prosipa samo da mu prođe vreme, neko čiji je um fino prijemčiv za Biblijske dogme i teorije zavere.

Ovaj doktor mora da je završio velike nauke, a tema za doktorski je jedno istraživanje koje je lično sproveo na potrebnom i dovoljnom broju uzoraka i u potrebnom i dovoljnom vremenskom okviru, od Srbije do Engleske - istraživanje čiji rezultati dokazuju da je sve ono što današnja nauka kaže na temu homoseksualizma, čista laž.

Mora da je tako, u suprotnom bismo mogli da pomislimo da je doktor neko ko se neargumentovano prosipa samo da mu prođe vreme, neko čiji je um fino prijemčiv za Biblijske dogme i teorije zavere.

Veoma zanimljivo. Opet ste ismejali samu sebe i vasu laznu borbu za toleranciju.

Najdelotvornija tehnika pranja mozga je kad si primoran da nesto cinis/slusas/budes ucesnik u necemu..., ali da ili nemas kome da se zalis, ili i ako imas kome za to budes na neki nacin sankcionisan. I ta ista situacija se ponavlja i ponavlja...
Dok jednog dana ne prestanes da dovodis to u pitanje, nece ti vise ni smetati. Inace nimalo redak slucaj danas.

Vecinom se to radi od malena.
-Prvo roditelji(nemaju losu nameru ali i oni su odrasli u drustvu)
-Pa onda vrtiz i zabaviste.
-Skola(ovde se ozbiljno pripremaju deca da igraju neku ulogu).
-Fakulteti
-Vojska...
Doda se tome TV i ostali mediji.
Tako izgleda ispiranje mozga obicnim ljudima a za ozbiljnje ima svega i svacega.
Recimo psihijatrija je bila bas zloupotrebljena u ove svrhe i mucili su pacjente.
Masa je najlaksa za manipulaciju i mentalitet krda.
Sve jedinke u masi koje se ne uklapaju trude se da budu isti kao vecina iako mozda nisu takvi.

Najdelotvornija: "Ubij ono što neko najviše voli. I ubijaćeš ga iznova...Hiljadu puta".

Ostaću uskraćena za Tehnike, Metode & Načine, da Vam ih ispričam, znate. Nešto mi se ne "pase" bilo kakva disciplinska u Životu. :aha:

Ja sam lični Primer, da je isto delotvorno. Jer je na meni primenejno.

Kao Cijanid...samo Emotivni. Ne ubije odmah iz prve. Nego te secka na lagane Komadiće Komadića.

Dušu dalo, za ubojanje u Pojam Pojma.

Još ako ti za neke stvari lepo vežu Ručice, a pritom ne štede, mašala...garantovano si...Prošlost.

Što od Duše, što od fizičkog Čoveka.

O Umu...nećemo.

Bilo bi podugačko.

Provereno "radi".

Jer...Nema me.

:hvala:

Back