Tehnike pevanja

ko jos moze da poveruje u ovo taj veruje i u deda mraza
Sto , pa to postoji , ne znam da li je svima vidljivo , tj cujno kao ovde sto je snimljeno , ali postoji...
Ja znam kod jodlovanja, ima profesorka koja uci jodlovanje, pa te uci kako da sam mozes da pevas dva tona istovremeno...
A Bora dugic npr uci kako da sviras frulu i kad udises i kad izdises, sto jos ne znam kako da naucim....ali eno ga Bora uci ljude da moze..

Sto , pa to postoji , ne znam da li je svima vidljivo , tj cujno kao ovde sto je snimljeno , ali postoji...
Ja znam kod jodlovanja, ima profesorka koja uci jodlovanje, pa te uci kako da sam mozes da pevas dva tona istovremeno...
A Bora dugic npr uci kako da sviras frulu i kad udises i kad izdises, sto jos ne znam kako da naucim....ali eno ga Bora uci ljude da moze..
Blago tebi kad verujes u gluposti ..ovaj video gore je fake , laziran i svako ko ti kaze drugacije te laze ..

Blago tebi kad verujes u gluposti ..ovaj video gore je fake , laziran i svako ko ti kaze drugacije te laze ..
Mozda, to ne znam, ali stvarno postoji tehnika pevanja da pevas dva tona odjednom....uzivo postoji...
Kazem koristi se kod ucenja jodlovanja....jer jodl ljudi misle da je skakanje sa tona na ton, pa se stvara utisak kao kod skerca, to ti je tehnika sviranja gde isto sviras dve melodije, ali naizmenicno , npr prva dva tona nizeg tonaliteta su ti melodija, osnovna, a 3,4,5 prst ti sviraju razigravanje,tj prave brzu melodiju ugadjajuci harmoniju , tj kao da imas akorde...

Back