Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 72.346
Nesto slicno se koristi kod jodlovanja, samo se tamo koriste dve tehnike, jedna je ova, a druga je sa naizmenicnim skakanjem...ali ova je cesca
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj nek se slozim s tobom makar u ovome sto kazesNe treba se ložiti na sve što se vidi na netu, prevara ima koliko hoćeš
Ovakve zvuke ja mogu da ti montiram za 5 minuta![]()
ko jos moze da poveruje u ovo taj veruje i u deda mrazaNesto slicno se koristi kod jodlovanja, samo se tamo koriste dve tehnike, jedna je ova, a druga je sa naizmenicnim skakanjem...ali ova je cesca
Sto , pa to postoji , ne znam da li je svima vidljivo , tj cujno kao ovde sto je snimljeno , ali postoji...ko jos moze da poveruje u ovo taj veruje i u deda mraza
Blago tebi kad verujes u gluposti ..ovaj video gore je fake , laziran i svako ko ti kaze drugacije te laze ..Sto , pa to postoji , ne znam da li je svima vidljivo , tj cujno kao ovde sto je snimljeno , ali postoji...
Ja znam kod jodlovanja, ima profesorka koja uci jodlovanje, pa te uci kako da sam mozes da pevas dva tona istovremeno...
A Bora dugic npr uci kako da sviras frulu i kad udises i kad izdises, sto jos ne znam kako da naucim....ali eno ga Bora uci ljude da moze..
Mozda, to ne znam, ali stvarno postoji tehnika pevanja da pevas dva tona odjednom....uzivo postoji...Blago tebi kad verujes u gluposti ..ovaj video gore je fake , laziran i svako ko ti kaze drugacije te laze ..
divno .. ali nije moj stilAnna-Maria Hefele je svetski poznata i priznata "polifonik overtone" pevačica.
Inače stil je poznat krenuo kao tuvansko ili mongolsko grleno pevanje