DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мора све да ради, што је фабрика уградила, и наравно да буде све на броју.Jel mora panorama ili šiber da radi za tehnički pregled?
Звучи занимљиво, али немамо појма како ће бити у пракси. Не знамо никакве детаље, колико ће кога коштати - да ли ће границе бити нпр. 1-5 година, па 6-10, 11-20.... или нешто слично.Од 1. јануара порез на возила по годишту уместо по кубикажи
U praksi kontam da nece da seku granu na kojoj sede pa ce biti skuplje!Звучи занимљиво, али немамо појма како ће бити у пракси. Не знамо никакве детаље, колико ће кога коштати - да ли ће границе бити нпр. 1-5 година, па 6-10, 11-20.... или нешто слично.
И поготово колика ће бити разлика, 1 према 2-3-4-5... Боље је да су то све барем оквирно представили него овако "биће".
Ја не знам шта да очекујем, али ето могу да претпоставим да неће бити великих промена, не очекујем више од 20% горе доле у односу на садашње стање.U praksi kontam da nece da seku granu na kojoj sede pa ce biti skuplje!
Ja ocekujem da cu za vozilo od 31 godinu da placam jeftinije! A moguce da ce da bude skuplje!
Pa snaga bi trebala i da bude validan podatak i po tome da se i obracunava osiguranje itd.Ја не знам шта да очекујем, али ето могу да претпоставим да неће бити великих промена, не очекујем више од 20% горе доле у односу на садашње стање.
Биће можда знатније појефтињење (нпр 30%) само онима који имају баш велику кубикажу (али малу снагу) са старијим аутом, мада не баш олдтајмером.
Треба обрачунати и фактор снаге, нпр пола утицаја годишта и пола утицаја снаге. По мени би то било сасвим поштено. Фабричка снага је доступан податак.