Tehničarke

Stroncijum

Elita
Poruka
15.164
Šta li ste potrčale, nije tema o onome o čemu ste pomislile :tongue2:

Danas sam bio u jednoj firmi gde muškarac održava i tehnički opslužuje jednu monstruoznu mašinu dugačku bar 20 metara, a njom upravlja žena.
I kaže on, žene su mnogo zahvalnije od muškaraca, kako im objasniš i pokažeš one tako rade, nikad ne čačkaju i ne pametuju. Muškarci kaže, ne slušaju, prave se pametni, znaju bolje i obično nešto zaebu pa mu naprave posao.

Dakle, pitanje je čačkate li tehniku, pokušavate li nešto od tehničkih naprava, uređaja, aparata itd..... same da popravite, namestite, upasujete, naštelujete, dotegnete, stavite u pogon :lol: ili bas niste tome sklone

(PU PRVI..:lol: )

Mene oduševljava jedna lepa plavuša, uvek sredjena i napicanjena, što vozi bus u Niš. A dali joj najgoru gradsku relaciju. Vozi se uz brdo kroz tesni sokaci. A zimi kad padne sneg, mnogo jebeno, al ona tera ko od šale.

:zkez:

Dakle, pitanje je čačkate li tehniku, pokušavate li nešto od tehničkih naprava, uređaja, aparata itd..... same da popravite, namestite, upasujete, naštelujete, dotegnete, stavite u pogon :lol: ili bas niste tome sklone

Obozavaaaam :zaljubljena:
upravo sam danas rastavljala racunar na sitne delice i cistila ga . Fali mi kompresor ... pa ako ovde ima dobrih dusa nek pocnu skupljti novce za jedan mali , malecni ... za moj rodjenda ... sledeci ... ima se vremena
dinar po dinar u kasicu prasicu
ima toga jos .... pa ne mogu zvati majstora da mi promeni kablove na lusteru ... mada priznajem bojim se struje

PS pu ... prva :andjeo: .... nisam :udriglavu:

- - - - - - - - - -

ja sjebeem i programe na tv kad se docepam daljinca:rumenko:

ti si prava zena ... a ne kao ja :rida:

upravo sam danas rastavljala racunar na sitne delice i cistila ga . Fali mi kompresor ... pa ako ovde ima dobrih dusa nek pocnu skupljti novce za jedan mali , malecni ... za moj rodjenda ... sledeci ... ima se vremena
ima toga jos .... pa ne mogu zvati majstora da mi promeni kablove na lusteru ... mada priznajem bojim se struje

- - - - - - - - - -

ti si prava zena ... a ne kao ja :rida:

Prva si koja je rekla da voli da čačka tehniku :lol:
Znaš li ti kako drnda kompresor dok ne nabije pritisak, pa tako svakih 10 min otprilike :sad2:

Da nisi ti radila pre dve i po godine sa mnom u servisu? :lol: Zbog ovog 10 pitam..jer sam ja sa područja 010 pozivni broj..:lol:

Prva si koja je rekla da voli da čačka tehniku :lol:
Znaš li ti kako drnda kompresor dok ne nabije pritisak, pa tako svakih 10 min otprilike :sad2:

pa neznam ... al mi je to onako ideja ... za ciscenje ventilatora i napajanja ... znas kako se namucim dok ta cuda ocistim , pa rastavi pa sastavi ... pa zaprljaj ljudski ruke ... ode mi lak na noktima :(

- - - - - - - - - -

Zbog ovog 10 pitam..jer sam ja sa područja 010 pozivni broj..:lol:

Nisam :lol: ... al nikad se nezna , brzo ucim kad me interesuje

Danas sam bio u jednoj firmi gde muškarac održava i tehnički opslužuje jednu monstruoznu mašinu dugačku bar 20 metara, a njom upravlja žena.
I kaže on, žene su mnogo zahvalnije od muškaraca, kako im objasniš i pokažeš one tako rade, nikad ne čačkaju i ne pametuju. Muškarci kaže, ne slušaju, prave se pametni, znaju bolje i obično nešto zaebu pa mu naprave posao.

боље се разумем у компјутер од мог брата :tongue2:
ето, боље од неког мушкарца
он мене стално пита како треба

čačkam:lol:
nije valjda da ste zaboravili moje epopeje sa štampačem, ruterom itd

Vremenom sam kupila sebi malo alata i nedam nikom , kao sto ni meni nisu dali muski kad mi je nesto zatrebalo .
tako da ... imam malu garnituricu .
Ne vidim zasto to ne bi zena mogla raditi , uostalom preciznije su ... samo treba objasniti i malo propratiti u pocetku .
mene je muka naterala jer u kuci imam vrsnog strucnjaka kome ne pada na pamet da ista pokaze ... nego baci knjigu pa uci . I tako je pocelo ... rastavljas , pises gde je sta bilo i kontra vracas ... kao da je to nesto komplikovano .
kabl na pegli ... pa svi smo nekad imali tehnicko ... ustvari ja sam matematicko tehnicki prirodno orijentisana ... tako da mi to ide ... al zato nauciti pesmicu ... nikad

Fotoaparate i vatreno oruzije namestam kao od sale. A kao od sale i baratam sa njima :mrgreen:

sto se cackanja tehnike tice, ukljucim i iskljucim..:mrgreen:
e jednom sam izolovala zice na fenu sto su kratko spojile, pa mi se posle dve nedelje isti zapalio u ruci..:sad2:
kod mene je sistem, mujo, narani majmune i ne diraj nista..:neutral:

- - - - - - - - - -

Vremenom sam kupila sebi malo alata i nedam nikom , kao sto ni meni nisu dali muski kad mi je nesto zatrebalo .
tako da ... imam malu garnituricu .
Ne vidim zasto to ne bi zena mogla raditi , uostalom preciznije su ... samo treba objasniti i malo propratiti u pocetku .
mene je muka naterala jer u kuci imam vrsnog strucnjaka kome ne pada na pamet da ista pokaze ... nego baci knjigu pa uci . I tako je pocelo ... rastavljas , pises gde je sta bilo i kontra vracas ... kao da je to nesto komplikovano .
kabl na pegli ... pa svi smo nekad imali tehnicko ... ustvari ja sam matematicko tehnicki prirodno orijentisana ... tako da mi to ide ... al zato nauciti pesmicu ... nikad
pff, oces deset iz glave?:mrgreen:
muskaraco..:lol:

Nista od tehnike ne diram,komplikovano mi i filter na ves masini da ocistim,Uvijek je bio neko za mene to da uradi,sad mi sin odrastao,pa sta ja da se petljam kad ne znam,Nikad nisam imala ni zelju da prckam po tim stvarima,Struja mi je strasna,gasim bojler kad se kupam:)

ja slusam sve sto mi se kaze
nikakva sam tehnicarka
jedna sam od onih koje veruju da su mali patuljci u tv-u

srecom pa moje dete nije na mene
a nije ni na svog oca, koji je po tom pitanju jos gori od mene

samo da ispricam epizodu kad sam prvi put probala da mu dodjem glave :lol:

tek smo poceli zajedno da zivimo i pregori nam osigurac
on kaze - sta cemo sad?
ja kazem, sta sta cemo? popni se i zameni!!!
kako da zamenim kad ne znam koji je?
pa lepo, moj tata je ispitivao glinericom, pa u kom nema struje taj zameni!
pa jel imamo glinericu?
nemamo, al imam onu u autu
i trknem caskom i donesem auto glinericu
ko se razume, zna da iz nje viri jedna zica sa metalnom stipaljkom na kraju :lol:
sta da radim sa ovom stipaljkom? pita on dok stoji ispred razvodne table na merdevinama
kako sta, pa zakaci je za neki metal pobogu!!!! eto imas tu radijatorsku cev pa povezi!
kako da zakacim kad je cev velike fi?
pa ti onda drzi jednom rukom stipaljku da ima kontakt sa metalom!

:whistling: da l da opisujem koliko je odleteo kad ga je struja spicila?

da se to desilo pred kraj naseg braka, sigurno bih bila optuzena za pokusaj ubistva!

Poslednja izmena:
a kad sam bila mala,mnogo sam volela da otvaram radio i da otkidam one lepe bombonice crvene i zelene boje :zaljubljena:

hahahaha, ja sam ko mali rasturio radio da vidim sta ima unutra, a da me ne bi provalili zakopao sam delove u baštu. Moji su mislili da ga je neko ukrao. Shvatili su o čemu se radi kad je na proleće baba riljala baštu :)))

hahahaha, ja sam ko mali rasturio radio da vidim sta ima unutra, a da me ne bi provalili zakopao sam delove u baštu. Moji su mislili da ga je neko ukrao. Shvatili su o čemu se radi kad je na proleće baba riljala baštu :)))
ti si grozan,sahranio si radio:sad2:
ja slusam sve sto mi se kaze
nikakva sam tehnicarka
jedna sam od onih koje veruju da su mali patuljci u tv-u
dive,ja sam lakse podnela istinu da deda mraz ne postoji,nego to da u televizoru ipak ne zive mali ljudi :rida:

Back