TEGOVI ZA KUCNO VEZBANJE...

Iron man:
Gde mogu da kupim neke fine tegove od po 10-15 kg, da se vezba kuci malo...?
Ili pak ako ne znate gde bi mogao da nabavim, savet i iskustva u pravljenju istih su dobrodoshla! Naval'te.... ;)
kazes da bi"malo vjezbao",..
pa ta tezina od 10-15 kg ti je preteska jer za pocetnike ti je dovoljno i nekih 5 kg,..dok ti dodjes do 10-15 kg,..jos ce mnogo Dunava proteci,..znaci savjetujem ti da uzmes manju kilazu za pocetak,..od ovih 10-15 neces nista imati,..samo mozda izglavljen zglob,..
OZBILJNO TI KAZEM./

uz sipku dobijes sve (tiple, dihtunge, drzace...) sto ti treba da je zaglavis stabilno na okvir vrata, znaci kada otvoris vrata pa dok stojis na pragu, tu! :) , ili izmedju zidova u nekom hodniku... jos bolje
Drzaci su mali diskovi i malte ne se ne vide, ali su ubuseni u okvir vrata, a i sipka se zateze tako sto se siri, pa skoro da mozes i bez drzaca, ali nije najsigurnije onda, mozes da ljosnes...
Sipka moze da se podesava po duzini, skida se kljucem, 200 kg nosi od sale, nije debela, i rekoh oko 1500 din se krece, a rukavice oko 350+, i dobro dodju protiv zuljeva... ma nije ni sundjer losh stvarno, inace zuljevi 100%...

Eto to je sve o sipci, over & out :)

Ne znam da li si vec kupio , ali ako ti je bitna lova treba malo vise da obratis paznju. Razlike su drasticne u ceni a ne tolike u kvalitetu. Primera radi na jednom mestu za 1200 din dobijes sipku i 15 kg tegova, a na drugom je 2000 din sipka sa 10 kg tegova. Razlika je jedino sto je u jeftinijoj varijanti sipka metalna kompletno znaci irukohvat, a u skupljoj je rukohvat gumiran. Ali koga to briga.

Pogledaj na bazaru tamo su imali tegove. Ima jedna radnja i prodaju ih na komas. Kupujes posebno sipku posebno tegove i placas ploce po kilogramu. Sad se ne secam tacno koliko je kilo. Ali znam da me izaslo vrlo povoljno.

Moze li mi neko pomoci oko tegova i sta da uzmem? Vidim da postoje olimpijski tegovi i liveni tegovi ali ne kapiram u cemu je razlika osim u velicini rupe na njima? Jel tu ima neke bitne razlike ili je teg ko teg isti?
Hocu da kupim neku klupu, sipku i tegove do 80kg da malo vezbam kuci pa ne znam jel da uzimam olimpijske jer vidim da je sipka skuplja dosta. jel to bacanje para za amatere ili se isplati? Ima li neko iskustva?

Moze li mi neko pomoci oko tegova i sta da uzmem? Vidim da postoje olimpijski tegovi i liveni tegovi ali ne kapiram u cemu je razlika osim u velicini rupe na njima? Jel tu ima neke bitne razlike ili je teg ko teg isti?
Hocu da kupim neku klupu, sipku i tegove do 80kg da malo vezbam kuci pa ne znam jel da uzimam olimpijske jer vidim da je sipka skuplja dosta. jel to bacanje para za amatere ili se isplati? Ima li neko iskustva?
Probaj ovaj sajt ako ti je cilj samo amatersko kućno vežbanje.

www.iron.rs

Mislim da ti ovi obični tegovi rade posao ako si početnik. Ne treba ti nista bolje od toga osim ako dižeš velike težine.

Back