Tegovi 5kg

Mislim da ti je rano da pocnes da treniras sa bilo kakvim tegovima, sacekaj jos koju godinu
Zasto bi bilo rano ? Nisi cuo za juniorska takmicenja u dizanju tegova ?
Tamo pocinju i ranije . Ja sam inace poceo sa ozbiljnijim treninzima
u 4.~5. osnove i nista mi nije falilo . Jos uvijek treniram iako imam
vec 59 godina i zdrav sam kao celik .

Imam 13 god. i planiram da kupim tegove od 5kg i da logično vježbam sa njima, ta težina je normalna,right? Inače treniram atletiku i pomalo street workout.

Mislim da je to najobičnije bacanje kinte...Sa tegovima od 5kg ne dobijaš apsolutno ništa.To ti je isto kao da kupiš 5 veknica hleba i dva bureka sa mesom pa kao dižeš nešto...
Ajde klinjo il kako treba il ne počinji...Minimum za početak je desetka i to vežbanje traje svega 2 meseca i odma se prelazi na veću kubikažu.

Mislim da je to najobičnije bacanje kinte...Sa tegovima od 5kg ne dobijaš apsolutno ništa.To ti je isto kao da kupiš 5 veknica hleba i dva bureka sa mesom pa kao dižeš nešto...
Ajde klinjo il kako treba il ne počinji...Minimum za početak je desetka i to vežbanje traje svega 2 meseca i odma se prelazi na veću kubikažu.

Kojih bre 10kg??? Pitanje je postavilo dete od 13 godina.

Mislim da ti je rano da pocnes da treniras sa bilo kakvim tegovima, sacekaj jos koju godinu

Zasto je rano da pocne sa TEGOVIMA? Tebi i svima kao ti je bitnija sama rec TEGOVI nego sama tezina tega, skroz je nebitno da li je teg od 200kg-a ili od 2 kg-a bitno da je TEG , da se to naziva TEG da je oblika nekog jedna sipka kratka + po minimum 2 ploce sa svake strane..... I sad ispade da je gore sto se to zove TEG nego sto ima 200 kilograma..... Znaci totalno nebitno da li ima 200 kg-a ili 2kg-a, ne valja ni jedno ni drugo, ne zbog tezine nego zato sto je to TEG, a sta ce nekom uopste u zivotu TEGOVI?

Zasto on da ne kupi teg od 5 kg-a kada njegova tasna na ledjima u 8 razredu-1 godini srednje iznosi 20 kilograma?
Zasto on da ne kupi teg od 5 kg-a kada ga cale posalje u prodavnicu da kupi namirnice pa on nosa do kuce "teg" od 30 kg-a?

Mislim , ljudi kroz zivot dizu OGROMNE "TEGOVE" pocev od djaka prvaka sa tasnicom od 15kg-a knjiga i niko ne kaze da je to lose, ali kada neko hoce da kupi teg, pa i onaj rozi od 0,5 kg- koji je laksi nego prosecan rucni tinejdzerski sat, E TO JE LOSE, TO JE TEG, STA CE TI TEG?

Bas ce da kupi teg tebi u inat i bas ce da "ostane mali" zbog tog tega tebi u inat.

Eto.

Back