da li pišete?
priče, poeziju, pesme?
Poeziju, poceo josh kao klinac... Do danas se tu nakupilo sigurno dvestotinak pesama.
da li ste poželeli nekad ili napisali roman?
Zapocinjao, 2 puta. Jednom u 5. razredu, napisao dva lista bloka 5... poenta je bila avantura, kao, decak bezi od kuce, zavlaci se u prikolicu kamiona, kamion odlazi put neke daleke zemlje, i tu sam stao... Valjda nisam znao kud ce dalje prica da ide, sta li...
Drugi put, prosle godine, napisao u wordu 2 recenice (malo, al' ubitacno!), i isto kasnije batalio... jer nit' sam imao vremena zbog faksa, nit' ideja u kom pravcu bi radnja mogla da se razvija.
Tako da sam skontao da pre nego sto krenem bilo kakvu duzu formu da pisem, ne bi bilo loshe da u glavi skiciram
bar neke likove, radnju, zaplet... posle je lako improvizovati i manevrisati.... shto znachi da uveliko radim na trecem pokusaju. Imam temu, onako, zivotno-ozbiljna, glavnog lika, deo zapleta i raspleta... valjda ce biti treca sreca
da li ste slali svoj rad nekom izdavaču?
...
Nisam, mislim da moja pisanija nisu ni bila toliko zrela i strukturalno oblikovana da bi izdavacima bili zanimljivi. Ali su mi radovi objavljivani po raznim casopisima, zbirkama poezije, i tome sl.