Teen writing

Pisem,ali nzm kako da klasifikujem svoja sranja.
Pesme nisu sigurno,za rime sam antitalenat.

Uglavnom,nista posebno,i nista dovrseno.

Pozelela,ali znam da nit imam talenta nit iskustva za tako nesto,pa nek ostane samo na zelji.

hm,ne.

Pisem,ali nzm kako da klasifikujem svoja sranja.
Pesme nisu sigurno,za rime sam antitalenat.

Uglavnom,nista posebno,i nista dovrseno.

Pozelela,ali znam da nit imam talenta nit iskustva za tako nesto,pa nek ostane samo na zelji.

hm,ne.

Neko ko za sebe kaze da pise poeziju..itd nikako u svom recniku nebi trebao da ima rec "sranje".... :worth:

Pišem i poeziju i prozu, a pišem zavisno od inspiracije - danas mogu o nekim perverzijama, sutra o životu prosečnog čoveka u Zimbabveu, ili o nečemu sasvim trećem. Nema pravila. Volim da pišem.

@Hator - pa poezija ne mora uvek da ima rimu :) Zapravo, po mom mišljenju mnogo bolja poezija je ona koja se ne rimuje.

@fidomeme - ovim postom si dokazao koliko si zapravo glup. Bez uvrede, ali ovo što si napisao je najveće S.R.A.NJ.E. za koje sam u životu čuo

Neko ko za sebe kaze da pise poeziju..itd nikako u svom recniku nebi trebao da ima rec "sranje".... :worth:
klanjaj se svojoj gluposti
@Hator - pa poezija ne mora uvek da ima rimu :) Zapravo, po mom mišljenju mnogo bolja poezija je ona koja se ne rimuje.
Pa znam da ne mora,ali meni pesme bez rime deluju pomalo sakato,i retko koja takva mi se dopada.
Ako neces da rimujes,meni je logicnije da pises prozu,ali ae.

klanjaj se svojoj gluposti

Pa znam da ne mora,ali meni pesme bez rime deluju pomalo sakato,i retko koja takva mi se dopada.
Ako neces da rimujes,meni je logicnije da pises prozu,ali ae.

Bukovski iz mene je progovorio, tako da... :)

Pa ne znam, ja recimo dosta slušam stari yu rock, i EKV i Azra definitivno imaju najbolje tekstove, a tu gotovo da nema ni trunke rime (pogotovo kod EKV, Azra tu i tamo), a i čitao sam dosta toga u srednjoj što je na taj način bilo pisano, i dopada mi se... volim kad neko u malo reči ispriča neku priču, ili šta već, a da nema rimu.

To smo utvrdili.

I davno smo utvrdili da se ukusi razlikuju.
Meni pesma bez rime ,pogotovo sa opkorocenjima,deluje sakato i nedovrseno,i retko koji pesnik moze da je iznese da se meni svidi.
the end.

Imam dosta ideja za kratke price i poneku pesmu. Samo sto me mrzi da pisem do bola.
A popizdim kad ili ujutru ili kasno u noc dobijem inspiraciju i ideju (uglavnom za pesmu), onda premoren legnem da spavam i ne setim se nicega kad se probudim.

Back