a taj pedobear je verovatno neki Internet meme koji je nastao na 4chan-u
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posto Dragani mrsko da izlozi sto je vise za poligamiju , je l mozes ti da izlozis sto si vise za monogamiju?
Koja idiotska tema![]()
šta spamujete za dž ak nećete da odg. nemojte ://
Sta mislite o poligamiji, je l biste vodili takav zivot kad porastete?
Je l je visezenstvo samo muska povlastica ili bi i zene isto trebale da imaju iskljucivo pravo na poligamiju?
Ja bih podlegla i takom trendu; ako ce oba-dvojica, trojica... da ciste, kuvaju, peglaju i tome slicno, sto da ne.
E. Dobro si to primetila, zenske nisu diskutovale na temi o tome kako bi bilo da su jedna od vise zena svog supruga poligamiste, nego su samo uzele u obzir da zive sa vise muskaraca.
Ja ne bih u tom slucaju bila za poligamiju, mislim, sto da ga delim. Jedino ako je neki mnogo dobar tip pa vredi za pet zena. Samo ne znam de taki rastu . :/
jedna od varijacija pocetka teen poligamije,ne mora da znaci da jeste,ali moze biti } .
Sta mislite o poligamiji, je l biste vodili takav zivot kad porastete?
Je l je visezenstvo samo muska povlastica ili bi i zene isto trebale da imaju iskljucivo pravo na poligamiju?
Ja bih podlegla i takom trendu; ako ce oba-dvojica, trojica... da ciste, kuvaju, peglaju i tome slicno, sto da ne.