teen poligamija

Posto Dragani mrsko da izlozi sto je vise za poligamiju , je l mozes ti da izlozis sto si vise za monogamiju?

Zato sto smatram da covek treba da se posveti jednoj osobi koju voli, mislim na suprotan pol i o toj vrsti ljubavi(ovo je samo teorija, u "praksi" je verovatno sve drugacijez:mrgreen:). Ne bih se bas osecala prijatno da moj muz ima jos 2-3 zene pored pored mene, a tako bi se i on osecao da pored njega imam jos nekoliko muskaraca. A i kako stici zadovoljiti sve te osobe? Ne traje to dan-dva, vec godinama. Stvarno ne znam kako Muslimani sve to izdrzavaju... Eto zato sam za monogamiju.

Poslednja izmena:
E. Dobro si to primetila, zenske nisu diskutovale na temi o tome kako bi bilo da su jedna od vise zena svog supruga poligamiste, nego su samo uzele u obzir da zive sa vise muskaraca.

Ja ne bih u tom slucaju bila za poligamiju, mislim, sto da ga delim. Jedino ako je neki mnogo dobar tip pa vredi za pet zena. Samo ne znam de taki rastu . :/

Sta mislite o poligamiji, je l biste vodili takav zivot kad porastete?

Je l je visezenstvo samo muska povlastica ili bi i zene isto trebale da imaju iskljucivo pravo na poligamiju?

Ja bih podlegla i takom trendu; ako ce oba-dvojica, trojica... da ciste, kuvaju, peglaju i tome slicno, sto da ne.

Ne.
to je licemerje. neka bude mushko i raskine a ne da prica '' mozemo da se igramo,da nam ne bude dosadno ''. { jedna od varijacija pocetka teen poligamije,ne mora da znaci da jeste,ali moze biti } Pre svega,na shta ta veza lichi onda? To je neposhtovanje. Ja kad sam u vezi ne pada mi na pamet da ga prevarim ili budem sa drugim,da ga toliko..ne poshtujem i ponizavam,on da mi je decko a da me svako drugo,trece veche vide sa drugim..Mislim,ako ce njemu biti lepo da sam mu devojka,a da zna da sam svako trece veche sa nekim drugim,ako mu se svidja da gubi obraz tako,da mu nabijam rogove javno,da ga drugovi pitaju '' ee ona tvoja,zar nisi rekao da je to tvoja riba,video sam je sinoc kako odlazi sa nekim..'' i ako njemu prija da se na to naceri iako ispada budala pred svima i kaze '' nema veze ,ona mene voli mi samo to da zacinimo vezu '' onda blago njemu,bash fino...I ocigledno govori koliko mu je stalo do mene. Da mu je stalo,ne bi me dao nikom,a ne delio drugima.Kad volim-ja zelim samo jednog,i volim samo jednog. Mogu da prevarim decka jedino ako me ne tretira kako ja zasluzujem,i ako ne obraca paznju na mene,ako mi ne odgovara na poruke,poziva,ako mi vishe ne govori da me voli,da me zeli,ako mu ja govorim,ili saljem poruke kako ga zelim,a on cuti..Pa shta onda misli? da sedim i da izigravam kip,da pricam zidovima? Moja paznja,kad sam u vezi,je uvek skoncentrisana na jednog,ali ako ja vidim da taj jedan ne obraca paznju,nisam kriva ako ga prevarim,sam je trazio. Bolje imaj hrabrosti i dostojanstveno raskini,a ne kao kukavica,da ponizavash osobu sa kojom si,uvijenim zahtevima,i josh,da budes toliko egocentrican,da ne vidish koliko voljenu osobu mozesh povrediti takvom izjavom. Ja jesam za trojku,i slicna eksperimentisanja,ali samo ako se dvoje jako vole,a ta treca persona im sluzi za zaj.ebanciju. A price ''da nam ne bude dosadno...'' ako ti osoba sa kojom si dosadi,ni ne treba u vezi da budesh sa njom,i kraj.

P.S. znam da je tema poligamija,ja sam se raspricala o ''otvorenim vezama '' *smajlikojiuzimasataru* ali,ionako je same sh.it different package.

Poslednja izmena:
E. Dobro si to primetila, zenske nisu diskutovale na temi o tome kako bi bilo da su jedna od vise zena svog supruga poligamiste, nego su samo uzele u obzir da zive sa vise muskaraca.

Ja ne bih u tom slucaju bila za poligamiju, mislim, sto da ga delim. Jedino ako je neki mnogo dobar tip pa vredi za pet zena. Samo ne znam de taki rastu . :/

Ja dobrog ne da ne bih dala...ma oči bih kopala i kosu čupala :mrgreen:
ali ako je neko do koga mi nije stalo,vremenom oguglam...i briga me ima li šta sa strane...i interesuje li ga šta sa strane...

Sta mislite o poligamiji, je l biste vodili takav zivot kad porastete?

Je l je visezenstvo samo muska povlastica ili bi i zene isto trebale da imaju iskljucivo pravo na poligamiju?

Ja bih podlegla i takom trendu; ako ce oba-dvojica, trojica... da ciste, kuvaju, peglaju i tome slicno, sto da ne.

meni lično ne bi bio problem, zapravo bilo bi možda i kul da živim u nekoj poli- zajednici

međutim u efektivno to je teško ostvarljivo

ma teško je i sa 1 :mrgreen:

a o SF ne razmišljam ;)

Back