Techno

E sad, da frljim neke preporuke na temu.

Klasicni trance sacinjavaju zajebani zanrovi, onako, bas su mracni, mozda bi ti onaj andjeoski zvuk trensa vise prijao, al u svakom slucaju (posto mi je omiljeni zanr):
Psytrance:

To je sto se tice trance-a. Mislim da je sve pokriveno, pa sad ti biraj.

Poslednja izmena:
Ok, pogresno sam nazvala temu trebalo je biti Elektronska muzika...ma sve je to meni isto. A Guetta spada u techno/house zanr samo sto pravi pjesme izvodjacima pop muzike u tom techno/house stilu.Guettine najbolje pjesme su one prije nego sto je postao poznat...po mom skromnom misljenju :)

Guetta je bio OK dok nije postao popularan u Americi.
Sad pravi odvratne retardirane pesme koje su sve potpuno iste i usrao je kompletnu pop scenu.
"Omiljeni izvođači" LOL Kakvi izvođači, to je muzika za noćne klubove, kao da su bitna njihova imena, imena albuma ili bilo šta...

jersey-shore-snooki-situation.jpg

Da ne bude da samo hejtujem:

Sviđa mi se 808 sound effect.

Poslednja izmena:
E sad, da frljim neke preporuke na temu.

Klasicni trance sacinjavaju zajebani zanrovi, onako, bas su mracni, mozda bi ti onaj andjeoski zvuk trensa vise prijao, al u svakom slucaju (posto mi je omiljeni zanr):
Psytrance:

To je sto se tice trance-a. Mislim da je sve pokriveno, pa sad ti biraj.

kao da si mi sestra bliznakinja... sve ga pogodi...

Vjerovali ili ne, Techno NIJE umro, cak mislim da je popularniji nego ikad al' nema veze. Guettine najbolje pjesme su iz vremena kad nije bio popularan, tj. komercijalan, ali zasto je biti komercijalan lose? Bila sam na koncertu Guettinom u Sarajevu i muzika je bila super covjeku svaka cast.

detroid kid.. sta da vam kazem:sad2: minimal jos uvek zivi na neki cudan nacin i krece se u nekom cudnom pravcu :eek:

ne znam izgleda da nisam bash u toku.. od kad je David G. techno? :eek:

Back