krvolok
Poznat
- Poruka
- 8.262
Bravo, Hanibalka, e TO ja nazivam DIPLOMATIJOM : I KAD TE YEBU, TI SE IZVINJAVAŠ I PRAVDAŠ !!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
???krvolok:Bravo, Hanibalka, e TO ja nazivam DIPLOMATIJOM : I KAD TE YEBU, TI SE IZVINJAVAŠ I PRAVDAŠ !!!![]()
hanibal77:DOUBLE PERFECTION postoji u tecnom i kompaktnom stanju.preferiram kompaktni jer mi posle nije potreban puder u prahu.za sada je to najbolji matirajuci puder koji postoji na trzistufairy:hanibal77:moze da se stavi baza koja uniformise ten poravne ga zapravo i da mu barsunast izgled.ne znam ko sve pravi te baze i da li ih ima u yugi.providne su i kad pipnes je nesto super nezno kao plis da dodirujes.ja to stavim bez pudera,bez icega kad hocu natural look.
ali ne mora.tecni puder moze da ide direktno preko kreme i posle samo malo pudera u prahu da matiras
MOLIM TE RECI MI KOJI SI CHANEL TECNI PREPORUCILA?
e imam ja to...barem mislim...zove se dr. benefit feel good. Odlicna stvar, ali nasla sam ga samo u londonuhanibal77:moze da se stavi baza koja uniformise ten poravne ga zapravo i da mu barsunast izgled.ne znam ko sve pravi te baze i da li ih ima u yugi.providne su i kad pipnes je nesto super nezno kao plis da dodirujes.ja to stavim bez pudera,bez icega kad hocu natural look.
ali ne mora.tecni puder moze da ide direktno preko kreme i posle samo malo pudera u prahu da matiras