TECHNI PUDER

Šta se čudiš ?!? Pa ova Nina ti je prala ZUBE i USTA i deterdžentom i klozetskom četkom, a ti sve : " ... jaoooo, pa nisam htela da je uvredim, mi se volimo, mačka i miš ... " i slične femkaže, jel tako ili nije ?!?

ne vidim to tako.njoj je to licilo na ponizavanje jagodice a meni to nije bio cilj da iko uopste pomisli da sam htela da je ponizim.a i dalje mislim ono sto sam ti napisala na pp pa posto se nisi odbranio-ciao!

hanibal77:
fairy:
hanibal77:
moze da se stavi baza koja uniformise ten poravne ga zapravo i da mu barsunast izgled.ne znam ko sve pravi te baze i da li ih ima u yugi.providne su i kad pipnes je nesto super nezno kao plis da dodirujes.ja to stavim bez pudera,bez icega kad hocu natural look.
ali ne mora.tecni puder moze da ide direktno preko kreme i posle samo malo pudera u prahu da matiras

MOLIM TE RECI MI KOJI SI CHANEL TECNI PREPORUCILA?
DOUBLE PERFECTION postoji u tecnom i kompaktnom stanju.preferiram kompaktni jer mi posle nije potreban puder u prahu.za sada je to najbolji matirajuci puder koji postoji na trzistu

HVALA TI!!!

hanibal77:
moze da se stavi baza koja uniformise ten poravne ga zapravo i da mu barsunast izgled.ne znam ko sve pravi te baze i da li ih ima u yugi.providne su i kad pipnes je nesto super nezno kao plis da dodirujes.ja to stavim bez pudera,bez icega kad hocu natural look.
ali ne mora.tecni puder moze da ide direktno preko kreme i posle samo malo pudera u prahu da matiras
e imam ja to...barem mislim...zove se dr. benefit feel good. Odlicna stvar, ali nasla sam ga samo u londonu :cry:
znate koji je pudre oooodlican, tecnjak, LANCOME, COLOUR ID...za sada je najbolji za moj tip koze...ali mooooram da kupi i ovaj chanel...hanibalkin :)

al si brza....
ma to sam videla ovde u parfimerijama.....ne mogu da se setim koja je firma bila u pitanju.....ali ide cool (od belih pa do crnkinja, sto mi uopste nije jasno), pa warm - zuckasto valjda i cool - to mu valjda dodje na roze....ali nisam sigurna, zato pitam!
a jel imas onu penicu, opet sam zaboravila koja firma......tecni puder ali kao pena a kad ga stavis ispada nesto kao puder u prahu.....totalno savrsena stvar i mnogo skupa, zato bih ja da potrefim nijansu ... :lol:

nemamo to ali sam videla onako kao mus od cokolade je tekstura.molim te idi u parfimeriju gde mozes da probas jer puder ne moze da se kupi na nevidjeno.on treba da bude iste nijanse kao tvoje lice ili eventualno 1 nijansu svetliji ili tamniji,nikako previse taman jer on ne sluzi da dobijemo bronzani ten nego da uniformisemo ten,sakrijemo nepravilnosti.
a te boje su jer ima raznih tenova.moj je npr bez ali ima ljudi koji su zuti(kajsijasti)ili ruzicasti.

ma nasla sam savrsenu nijansu ali Max Factor....sad hocu drugu firmu ali istu boju....problem je sto sam u Beogradu bila zuckasta a sad me ovde ubedjuju da sam bezikasta i pa cak i rozikasta! pricam sa drugaricom o puderima i kazem da mi treba zuta nijansa a ona stavi svoju ruku pored moje i kaze "ma ti si roze, pogledaj" i stvarno! u poredjenju sa njom, ladno sam roze! (ona je meleskinja)
ispada da si na svakom kontinentu druge boje.....

u USA ali u Majamiju, sto se bas ne racuna u Ameriku :lol:

ma....Sephoru nisam ni videla ovde....videla sam u New Yorku i sminkali su ali sam toliko zurila da sanse nije bilo da trazim da me sminkaju.....

ala ste dominantne ima da nakrkam kilo technog pudera da vam se priblizim i da vas prestignem....to cu uraditi u junu.
u stvari necu
mozda i ocu ali necu da planiram.ako prezivim dotle
ocu da me jos neko vredja ako je to pomislio a precutkuje iz razloga da ne ispadne tupson u svojim ocima molim vas. molim vas
ali opet ce me preskociti :(

ahahah otpusio mi se nos sada :) :) :) :)

jesam ja dosadna ali to mi je zbog natalne karte....

zbogom zhenski kutku. :cry:

sad ce jun, pravo vreme za techni puder.

ha, pa moze da me ulepsa puder, cak i mene. jedino kod sminke mi se ne svidja sto mora da se skida. to mrzim. ali ljudi me vishe poshtuju kad imam tecni puder imala sam ga u maju. bas sam dosadila od ove prethodne dve poruke. a one kreme pa polako prvo puder pa to jao ala cu d abudem riba SVI CEMO SE DRUZITI I VOLETI CMOK CMOK CMOK

hehehehe kako je nekad bilo lepo. idem ja ipak da ucim.

i ne odoh. jadno. svaka vam ljudi cast svaka !! !!!! vi svi nesto radite, ja dva dana nsto radim, pa se tri dana lecim od tog rada

Back