Tebra, totalno sam izneverovala, keve mi

Istrenirali smo i veštačku inteligenciju da bude u brat stilu

d321b5fx10vd1.png

Kada su tinejdžeri u pitanju, ovakva komunikacija je na svakom koraku (jer su totalno kul :mrgreen:) ali šta je sa ljudima 30+, 40+ koji se ovako izražavaju?
Neki dan prolazim pored žene koja ima 40+ i priča ovako sa poznanicom, smehotres živi. Misli i ona da je kul.
Not my business, šta ću kad sam ljankase. 🥰
Tema je šaljivog karaktera svakako, mudraci stop. :mrgreen:
Иде гас.

Ima i inteligentnijih fraza, ovo je nekako uličarski više 😀.. tebra, izneverovati, brat, taj rad, deluje više prostački nego kul. Iako sam zemunka 🙂
Ali volim da čujem kad neko zadrži fraze/izraze iz mladosti. Tako jedan otac sinu reče idi kenjaj 😀

Mada bije tema, ali kod amerikanaca like... I to me nervira. I was going like you know... And he told me like, ...to je ono naše staro "kao".. svi su nekad govorili kao, sad se izgubilo.

Ima i inteligentnijih fraza, ovo je nekako uličarski više 😀.. tebra, izneverovati, brat, taj rad, deluje više prostački nego kul. Iako sam zemunka 🙂
Ali volim da čujem kad neko zadrži fraze/izraze iz mladosti. Tako jedan otac sinu reče idi kenjaj 😀

Mada bije tema, ali kod amerikanaca like... I to me nervira. I was going like you know... And he told me like, ...to je ono naše staro "kao".. svi su nekad govorili kao, sad se izgubilo.
Za tebe/vas važi samo jedna rečenica - ja sam Zemunac i Dunav je moje more.

Kada su tinejdžeri u pitanju, ovakva komunikacija je na svakom koraku (jer su totalno kul :mrgreen:) ali šta je sa ljudima 30+, 40+ koji se ovako izražavaju?
Neki dan prolazim pored žene koja ima 40+ i priča ovako sa poznanicom, smehotres živi. Misli i ona da je kul.
Not my business, šta ću kad sam ljankase. 🥰
Tema je šaljivog karaktera svakako, mudraci stop. :mrgreen:
Мојне да чашпри да да си то лачу!? :eek:

A sta kazu Kinezi?

dječaci od 60-70 ljeta

Moj deda je sa 90 leta ( godina ) po povratku sa pijace počeo priču sa: " E, da znate kakve sam trebe ja video. Baš ono lepe trebe, a ne ko ova moja baba".

Uzrečice i šatrovački jezik postojali su i dok je moj deda bio mlad.. I kako godine prolaze taj jezik se menja.

Najbolje ga je u knjigama o Beogradu opisivao Momo Kapor.

Šta su, ko su trebe?

Back