Dijamantna
Poznat
- Poruka
- 8.393
Obriši na prvoj strani ovaj smajli što sam slučajno stavila u citat od adelaideawat bre bro da je sve ok , ne bi now bili ekšli bili cool![]()
Taj ispred citata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obriši na prvoj strani ovaj smajli što sam slučajno stavila u citat od adelaideawat bre bro da je sve ok , ne bi now bili ekšli bili cool![]()
Иде гас.Kada su tinejdžeri u pitanju, ovakva komunikacija je na svakom koraku (jer su totalno kul) ali šta je sa ljudima 30+, 40+ koji se ovako izražavaju?
Neki dan prolazim pored žene koja ima 40+ i priča ovako sa poznanicom, smehotres živi. Misli i ona da je kul.
Not my business, šta ću kad sam ljankase.
Tema je šaljivog karaktera svakako, mudraci stop.![]()
pope ok jeU svakoj drugoj rečenici : Bukvalno..
zelenko sređenObriši na prvoj strani ovaj smajli što sam slučajno stavila u citat od adelaidea
Taj ispred citata
Nije zelenko nego ispred njenog citatazelenko sređen![]()
okNije zelenko nego ispred njenog citata
Slucajno sam ubacila u njen citat
SređenoNe smeta mi, samo se ogradjujem od smajlija![]()
častiš kafuUdenula si u moj citat smajli koji mu ne pripada
Za tebe/vas važi samo jedna rečenica - ja sam Zemunac i Dunav je moje more.Ima i inteligentnijih fraza, ovo je nekako uličarski više.. tebra, izneverovati, brat, taj rad, deluje više prostački nego kul. Iako sam zemunka
Ali volim da čujem kad neko zadrži fraze/izraze iz mladosti. Tako jedan otac sinu reče idi kenjaj
Mada bije tema, ali kod amerikanaca like... I to me nervira. I was going like you know... And he told me like, ...to je ono naše staro "kao".. svi su nekad govorili kao, sad se izgubilo.
Мојне да чашпри да да си то лачу!?Kada su tinejdžeri u pitanju, ovakva komunikacija je na svakom koraku (jer su totalno kul) ali šta je sa ljudima 30+, 40+ koji se ovako izražavaju?
Neki dan prolazim pored žene koja ima 40+ i priča ovako sa poznanicom, smehotres živi. Misli i ona da je kul.
Not my business, šta ću kad sam ljankase.
Tema je šaljivog karaktera svakako, mudraci stop.![]()
A sta kazu Kinezi?Ima i inteligentnijih fraza, ovo je nekako uličarski više.. tebra, izneverovati, brat, taj rad, deluje više prostački nego kul. Iako sam zemunka
Ali volim da čujem kad neko zadrži fraze/izraze iz mladosti. Tako jedan otac sinu reče idi kenjaj
Mada bije tema, ali kod amerikanaca like... I to me nervira. I was going like you know... And he told me like, ...to je ono naše staro "kao".. svi su nekad govorili kao, sad se izgubilo.
Nemam problem niti sam iz Leskovca.Ako imaš problem sa urbanim dijalektima Beograda onda nazad u Leskovac.
Просто не могу да биливујемГле јбт, па то је стигло и до новинских наслова!
https://www.espreso.co.rs/viralno/svastara/1288431/fica-vozi-140-na-sat
NEVERICA
SNIMAK FIĆE IZ JUGOSLAVIJE NASMEJAO CELU SRBIJU: Pitaju se kako je moguće da IDE OVOLIKO NA SAT, IZNEVEROVAĆETE
Ја знам да је Фигуар преврх па сам избиливовао.Просто не могу да биливујем![]()
dječaci od 60-70 ljeta