Tebi

Tebi, koja ispunjavaš moje dane svojim prisustvom
Tebi, koja razbijaš moj mrak svojom svetlošću
Tebi, koja mi pomažeš da živim, da preživim besmisleni život
Tebi, koja više brineš o meni nego o sebi

Tebi, zbog koje lakše preguram svaki dosadni dan
Tebi, zbog koje moja krv struji brže
Tebi, zbog koje sanjam snove lepše od bilo kakve stvarnosti
Tebi, zbog koje je ovaj blog

12749528085828417aab277485793937_v4_big.jpg

Ne bre..
Ona je njegova svetla tacka u zivotu..na ovom forumu..

Burma, vencani list..da li je zaista udata...
Sitna deca krupan muz...foto oma
Izvod iz matične knjige rodjenih i venčani ne stariji od 6 meseci
Potvrda o mestu prebivališta , otpusna lista iz porodilišta , potvrda o upisu deteta u jaslice................
Nije da sam nepoverljiv , ali sam rodjen za šalterušu :mrgreen::dash:

Na drugoj temi,u našoj kafani.
Jeste i meni se čini da sam negde pročitao , ali sam zažmurio nad tom činjenicom pošto mi je Badri simpatičan i znam koliko mu je trebalo hrabrosti za ovu pesmicu i priznanje
Nadam se da se Mika neće naljutiti što raspravljavmo o njoj bez njenog prisustva !
Mika je miljenica većine članova foruma , zbog svojih vrlina i svoje blagonaklonosti u ophodjenju sa svima !

Poslednja izmena:
Vidim da smo dogurali do četvrte strane, nisam to očekivao, postaće ovo blogerska kafana.

Радознало сам прелетела преко ових 4-5 страна. Доказују оно у шта баш и нисам желела веровати, а то је да све оно лепо у нама треба чувати далеко од људи. Држи то лепо у себи и не осврћи се никад на питања и нашу радозналост. И да, пиши, најбољи су стихови које пише срце, не таленат.
Грлим те од срца, добро моје :heart:

И никад ништа не признај, још мање се оправдавај или објашњавај. ( када бих могла вратити време које сам утрошила на објашњавања, не бих ти ово писала :) )

Back