TEBI SAM LEK, MENI SI LEK

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)

TEBI SAM LEK, MENI SI LEK

Hiljade reči ne mogu ti reći
Šta osećam uvek.....ali baš uvek
I …..
Šta da ti kažem na današnji dan
Što ne rekoh već,
Što ne uradih već.
Savršen nisi, savršena nisam,
Ali znam jedno
Da mogu, opet bih s tobom ponovila sve
Opet bih u tvojim rukama život odživela
I sve ono što jesam uz tebe bila i ostala
Samo prava, živa žena
A ti pravi, živi muškarac
Jedno od drugog satkani
Šta da ti kažem na današnji dan
Osim,
Tebi sam lek, meni si lek
Dovoljno za ceo vek.​

05.06.1983.godine, par meseci nakon što sam te zaprosila u tunelu u vozu dok idosmo u selo hahaha, nije bila kiša kao ovog jutra, već lep, sunčan dan….nekim čudnim, šarenim nitima protkan.
Matičar koji muca hahaha u malenoj seoskoj sali, muzika koju smo odabrali. Odlični su i zaista animiraju goste u ogromnom šatoru u dvorištu roditelja koji žene jedinog sina. Do dolaska frizerke motala sam sarme sa svekrvom i ženama koje spremaju a ti postavljao šator, pića, o svemu sa ocem vodio računa i organizovao.
I moje tri gospe….i moj otac, brat....familije.
Gospa Mara, mamina mama, ponovi sitnoj figuri u belom “Ljiljo ćerko, za seljačkog sina se udavaš. Poštuj to i nikad nemoj da zaboraviš”.
I nisam.

“Maco, pošto si se setila, a bio sam ubedjen da nećeš hahaha, ajd još jedno 30 godina!” govoriš na tremu dok sedimo sa decom i ona dva mala kereća uništitelja.
Maki računa …..”Auuuuu, čoveče” hahahahaahahaha
Cic samo reče....."mnooogo brate" hahahahaahaha

I tako……nit po nit, prelep život istkasmo moj zeleni dane. Živ mi bio…a i ja vala s tobom jer….kud i šta bi ti bez mene mmmm? hahahaha :heart:

attachment.php

attachment.php

attachment.php

PS Dobrooooo jutroooooo.....:kafa::D:heart:

Arry;bt236829:
:think: a ja sam jos mali za zdravice,ako odrzim zdravicu poce ce reuma,bolovi u ledjima i tako to,osjeca cu se stariji :),ovako sam jos uvijek dijete koje luta mracnim ulicama i prokomentarise koji blogic,napise koji takodje,heh ali doci ce i mojih bgm 3godine pa cete onda vi meni da drzite zdravicu heheheh,pa onda svadba ih,ima da vas jezik zaboli hihihihih :roll: ...ja si ipak ovde osjecam ko onaj mali mezimac sto trci po dvoristu i samo pravi neke prestupe i belaje :per: ...al' sebe tjesim da sam mezimac haahah,u svakom slucaju cim jos malo porastem drza cu i ja zdravice :)

:eek:......sinko, slobodno, nemoj se stidiš :cistinaocare::lol:

Back