~Tebi,ružo moja~

• Začetnik teme Začetnik teme Emin@
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
picture.php

Tebi,ruzo moja...

Povedi me sa sobom i ne okreci se vise
Nema iza nas nicega sem boli
Pogledaj..zar nije zivot inzvaredan
Oseti moje srce koje te voli

Mnogo je patnje u proslosti bilo
Mnogo je suza.... obrazi jos vlazni....
Ali vec danas slutim da kraj je svemu
Vec sutra mi jaci smo i snazni....

Pogledaj, mesec nam se smesi
Pozeli jer..Sva priroda se trudi
Osecanjima divnim se prepusti
I opusti se,jer mi smo samo ljudi....

U dusama nasim prolece vlada
I ako jesen do juce tu bese
Vodi me sad,necu zauvek biti mlada
Vodi me ljubavi....Vodi me sada....

:heart:

WinteRborN;bt85127:
Lepo si ovo napisala, Jeco. Samo, da bi te neko "odveo" moras i ti zeleti da podjes...
Ako "ona" 2 listica ne padnu u tacno vreme vetar ce ih na kraju odneti daleko jedno od drugog...

Naravno da zelim i on to zna....
A i listici ce pasti u isto vreme i vetar im nece moci nista
:cmok2::heart:

Ne, od vetra sve i zavisi. Ako i on dune u pogresnom pravcu, opet se nece sresti... Postoji samo jedan trenutak u celoj beskonacnosti vremena kada ce to biti moguce, i ako ga ne iskoristis, proci ce a neces ni primetiti...
Vremena uvek ima, ali ono ne ceka nikog, to sam ti vec jednom napisao ;)

WinteRborN;bt85131:
Ne, od vetra sve i zavisi. Ako i on dune u pogresnom pravcu, opet se nece sresti... Postoji samo jedan trenutak u celoj beskonacnosti vremena kada ce to biti moguce, i ako ga ne iskoristis, proci ce a neces ni primetiti...
Vremena uvek ima, ali ono ne ceka nikog, to sam ti vec jednom napisao ;)

Tacno tako.Samo jedan trenutak moze da odluci o daljem toku zivota.To mi je jasno odavno.Upravu si Iv.Nikad ne znas u kom pravcu moze vetar da oduva ta dva listica.
Nadam se u istom.
:zag:

Ovo iznad si divno napisala. Kao da sam ja napisao. To je potpuna istina. Ono sto nam je drago moramo ceniti odmah, jer sutra vec moze biti prekasno. A vremena za kajanje uvek ima na pretek... Uh, steta je sto nisam napisao nesto veceras. 'q notj :cmok:

WinteRborN;bt85153:
Ovo iznad si divno napisala. Kao da sam ja napisao. To je potpuna istina. Ono sto nam je drago moramo ceniti odmah, jer sutra vec moze biti prekasno. A vremena za kajanje uvek ima na pretek... Uh, steta je sto nisam napisao nesto veceras. 'q notj :cmok:

Hvala Iv.Drago mi je da sam ovog puta ipak na vreme shvatila neke stvari.:cmok2::heart:

Back