Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
Ma cuti...ona Tsuymish tako ljuljka u narucju i uspavljuje psa. Otisao svet u k. Sve ludo.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma cuti...ona Tsuymish tako ljuljka u narucju i uspavljuje psa. Otisao svet u k. Sve ludo.![]()
pa valjda svi tako uspavljujemo kučiće![]()
ja mom dajem i toplo mlekce sa medom....da lakse zaspi
Моју децу нико никад није успављивао.Цмоким их за лаку ноћ, угасим светло, изађем из собе - и џоњажа!
![]()
Drage mame, da li vam se dešava da tata ode da uspava dete i da zaspi pored njega? Kod mog muža je to obavezno!!! Ja ga čekam da pijemo kafu, onako na miru, kao, uspavali smo klince pa da se ispričamo...
pa valjda svi tako uspavljujemo kučiće![]()
Моју децу нико никад није успављивао.Цмоким их за лаку ноћ, угасим светло, изађем из собе - и џоњажа!
![]()
Tako i moja mama kaže za nas...
Stavi u krevetac, ljub, ugasi svetlo, i spavanjac...
Danas gledam devera i njegovu ženu, ebote uspavljuju dete od godinu ipo dana na rukama...![]()
Pa i moja su tako spavala kad sam ja kuciМоју децу нико никад није успављивао.Цмоким их за лаку ноћ, угасим светло, изађем из собе - и џоњажа!
![]()
Pa i moja su tako spavala kad sam ja kuci
Ali su sve naokolo drndale.Pogotovu tatu koji je pokusavao da imitira mene.
Bio je slab autoritet.Stavi dete popodne da spava ali legne i on ne sacekavsi da se dete uspava.Nego se uspava pre deteta a one lepo sacekaju da tata ode u carstvo snova i zivela sloboda![]()
Tako moj stric jednom moju sestru uspavljivao kad je bila mala...i on zaspao...a ova ustala i uzela od usisivaca onaj nastavak i raspalila ga po glavi
To i dan danas stalno prica posle 30-ak godina.
juhu
i ovde ce da bude super
samo kad se provali da su ovde tri grupe jako suprotsravljene: MNE diskriminatorska (sto ne razgovara, samo kupuje ruzne cipele), oni koji uspavljuju i oni koji ne uspavljuju
jedva cekam nastavak
Drage mame, da li vam se dešava da tata ode da uspava dete i da zaspi pored njega? Kod mog muža je to obavezno!!! Ja ga čekam da pijemo kafu, onako na miru, kao, uspavali smo klince pa da se ispričamo...