Tatoo

To su reči koje će voditi Čovečanstvo u Novu Epohu...:aha:
tattoo-main_Full.jpg

Nije loša...:think:

i dalje se zanosim ovim..
zapravo hocu ovo,sigurno,kad budem imala pare...
zelim isto i jednu sa nekim astroloskim simbolom....
prvo sam htela znak ribe i skorpije al kao da se ukrstaju nekako,pa sma htela pluton,mala da bude...
zatim jedna tetovaza iza uha { da me podseca na mog decka:heart: }
dakle tri..
i u poslednje vreme se zanosim ovim shto imam u statusu I pitch with a granade swing away if you feelin brave...al za to nisam sigurna...

Poslednja izmena:
Već godinama razmišljam da uradim neki tatoo ali nikako. Ono što bih uradio je kombinacija nekoliko stvari, crvena ruža, bela boa i katana ili srednjevekovni viteški mač.

Ne znam da li je ovo tema za pitanja, ali u svakom slučaju..

Za 2 dana radim svoju prvu tetovažu, na vratu sa strane. Znam da većina kaže da prva tetovaža ne bi trebala da bude na vidljivom mestu, ne zna se kako će koža da reaguje i ostale stvari no idem na rizik, radim kod proverenog čoveka, znaću kako i šta sa tretmanom nakon odrade.

Pretpostavljam da ću nakon odradjene tetovaže imati crvenilo na vratu i neke slične "pojave", interesuje me za koliko će se dana to povući, da izgleda normalno iako i sam znam da će tretman ići mnogo duže, bitno mi je da izgleda normalno,da mogu da izadjem kroz grad i odem na trening/predavanje :D . I ako nekom nije problem da mi preporuči onu kremu koja se koristi kasnije i ukratko samo prepriča kako ide taj tretman, iako me tek čeka jedno takvo predavanje čisto da znam šta me čeka.

thx

Crvenilo nestane za nekoliko sati posle zavrsetka tetovaze.Ja preporucujem Jekoderm mast za mazanje.Sve ce ti objasniti tamo gde budes radila

Nije,ali ne smeta ako se tattoo cuva od Sunca bar dok ne zaraste

nije samo sunce problem i njegovi zraci ( uticace na kvalitet boje i same tetovaze ),nego se leti svi vise znojimo,sto puta na dan kupamo,'ribamo', pa ostanemo bez one 'zastitne flore' i cesce dolazi do infekcija,pa jos u dodiru za znojem,ajoj...a tetovaza se tretira kao rana...najbolji period je zima...definitivno...

Zato se koriste specijalne kreme za tetoviranje koje je nazalost tesko kod nas naci,jedini po boljim tattoo salonima

verujem da je tako,ali sam i dalje skepticna po tom pitanju....Moje tetovaze su deo mog tela i deo mene same,ne znam sta bih radila kada bi im se bilo sta desilo...Proplakala sam i jedan pirsing koji nije hteo da mi se primi,a kamoli tetovazu....

STILOVI TETOVIRANJA

Tribal\plemenska tetovaza

Tribal ili neotribal je nastao od modernog crtanja
tradicionalnih tetovaza plemena Iban i Kayan sa Bornea...
najcesce se sastoje od apstraktnog skupa crnih siljaka...
sve cesce se ljubitelji plemenskih tetovaza vracaju izvornim plemenskim stilovima...
gledajuci istorijski..tetovaze su oznacavale ulazak u zrelo doba..
devojka koja nije mogla izdrzati boleve tokom tetoviranja..
ona se smatrala nesposobnom za brak..
samim tim sto nije izdrzala tetoviranje, verovalo se da nece izdrzati ni bolove
prilikom rodjenja deteta..
takodje tako ako bi se decak tesko nosio sa bolovima..
smatrano je da ce biti los ratnik..

zene imaju 8 puta veci prag tolerancije bola od mushkaraca,
u poslednje vreme sam pochela neshto kao da se interesujem za tattoo, tako da sam krenula da visim po nekim tattoo kucama,
jedan lik je bukvalno hteo da padne u nesvest dok su mu izvlachili crtez,
na svakih pola minuta je trazio pauzu
dok je riba koja se tetovirala sve vreme imala osmeh na licu, kao da joj nishta ne rade.
i jedno i drugo su postavljali tetovaze na prilichno osetljivim mestima.

donekle je i logichno,
zene radi lepote same sebi nanose bol,
depilacija, anticelulit tretmani, ...

zatim bolne mjesechnice,...

tetovaza ti onda dodje kao neko bezazleno grebuckanje

Koliko bi me kostala ovakva tetovaza? Naravno radio bi negde u Beogradu, kod proverenih majstora. Kontam do 200e?

http://3.***************/_gSS1qVS2Bn8/TS40OhO4VtI/AAAAAAAAA8I/1t7aZdnFBQo/s1600/arm+2.jpg

Back