Chan Shaolin Si
Primećen član
- Poruka
- 994
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
medena:Vec dugo razmisljam o tome da uradim tatoo, ali nikako da odlucim, videla sam zaista interesantnih, prema tome,za sto da ne.
Chan Shaolin Si:medena:Vec dugo razmisljam o tome da uradim tatoo, ali nikako da odlucim, videla sam zaista interesantnih, prema tome,za sto da ne.
e jeste li Stephana Raab-a TV-TOTAL na RTL2
e kaze ovako:
Neki intervju sa nekim radnikom tatoo-a cio istetoviran tip i pita ga komentator "zasto ste se toliko tetovirali" a on kaze "pa ja sam od kad sam se istetovirao puno inteligentniji i pametniji covjek" i onda ide slika od Alberta Ajnstajna citavog istetoviranog.
medena:Chan Shaolin Si:medena:Vec dugo razmisljam o tome da uradim tatoo, ali nikako da odlucim, videla sam zaista interesantnih, prema tome,za sto da ne.
e jeste li Stephana Raab-a TV-TOTAL na RTL2
e kaze ovako:
Neki intervju sa nekim radnikom tatoo-a cio istetoviran tip i pita ga komentator "zasto ste se toliko tetovirali" a on kaze "pa ja sam od kad sam se istetovirao puno inteligentniji i pametniji covjek" i onda ide slika od Alberta Ajnstajna citavog istetoviranog.
Nisam mislila bas na Alberta Ajnstajna. Nema nikakve potrebe da devojka bude pametnija nego sto jeste 8) . Ja u stvari ne mogu da odlucim na kom mestu da stavim tatoo i da izaberem slicicu, ali volela bih da to bude nesto sasvim diskretno...
Chan Shaolin Si:da vili ne
imam ali nije u bg :?devojka_bgd:Meni se to definitivno svidja...8)
...ali trenutno trazim neko mesto(gde to dobro rade)...mislim provereno dobro...
Jel ima neko slucajno ideju? :?
blondi:imam ali nije u bg :?devojka_bgd:Meni se to definitivno svidja...8)
...ali trenutno trazim neko mesto(gde to dobro rade)...mislim provereno dobro...
devojka_bgd:blondi:imam ali nije u bg :?devojka_bgd:Meni se to definitivno svidja...8)
Jel ima neko slucajno ideju? :?Sve mi se cini, da cu poludeti od silnog trazenja pravog mesta i na kraju otici nasta prvo naletim...
:?
devojka_bgd:Meni se to definitivno svidja...8)
playboy:dobro je ako riba se istetovira na leđima ili dupetu (poželjno je neko srceisl.)
Pa dobro, bio je konkretan.Peta W.:playboy:dobro je ako riba se istetovira na leđima ili dupetu (poželjno je neko srceisl.)
:wink: