Tatoo ili piercing ?

Ja i dosta mojih prijatelja ima tatoo.I svako od nas je radio nesto sto mu znaci.A gledam komentare...neminovno je da te ljudi posmatraju ako imas nesto tako na sebi.Cesto vidim kako mi ljudi bulje u ledja.Kada imas tatoo,sigurno ga neces sakrivati,to je umetnost...ali se slazem sa broken...nemojte ih raditi osim ako vam nema neko znacenje,zanemarite modu i budite svoji!Imam i pirsing na nosu ali je on toliko neprimetan...

Zdravo svima, imam jedno pitanje u vezi tatoo. Da li znate mozda nesto o privremenom tetoviranju? Zanima me da li se rade to u beogradu ako jeste na kakv nacin, mislim isto iglom ili nekako drugacije, i koliko traje privremena tetovaza , znam da bi trebalo nekih 3 meseca, mislim da privremeno tetoviranje bi trebalo da se radi jednom prirodnom farbom - henna - na english, ali postoji i drugi nacini. hvala svima unapred za odgovor

Pearsing1.jpg
ko voli pirsing evo super slikica

x134149269952718104.jpg
a evo i jedna tetovaža

Zdravo svima, imam jedno pitanje u vezi tatoo. Da li znate mozda nesto o privremenom tetoviranju? Zanima me da li se rade to u beogradu ako jeste na kakv nacin, mislim isto iglom ili nekako drugacije, i koliko traje privremena tetovaza , znam da bi trebalo nekih 3 meseca, mislim da privremeno tetoviranje bi trebalo da se radi jednom prirodnom farbom - henna - na english, ali postoji i drugi nacini. hvala svima unapred za odgovor

Postojala je radnja u Molerovoj, tetoviranje kanom, traje oko 6 nedelja, ali je zatvorena... sad ne znam da li negde ima...

Back