Tatin sin - Vesna Pećanac... gost Mile Alečković

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.212
Vredelo je provesti ove "sitne sate" u društvu predivne Vesne Pećanac,
glumice, pedagoga, humaniste...

Pita nas 3 najvažnija pitanja:

- Kada si se zadnji put od srca nasmejao?
- Kada si se zadnji put od srca isplakao?
- Kada si zadnji put od srca zapevao?

Gledajući ovaj video, shvatila sam da do sada više nego dragu
Vesnu Pećanac ustvari - nisam poznavala.
Pravo je uživanje odgledati ovaj video...

:heart2:

U doba SFRJ, posle toga , samo kiseli osmesi....To ce vam reci neko stariji.
I ima istine nije da nema...
Smeju se i danas ljudi , ali totalno drugaciji razlozi i sve oko osmeha...
Ah da jedna stvar je ostala ista, osmeh posle seksa sa zaljubljenom osobom...onaj osmeh tupavi koji traje pola dana...to je ostalo isto.....i zacudo neke zene bas taj osmeh privlaci....a i muske, dok druge blokira, nece da kvare srecu...

U doba SFRJ, posle toga , samo kiseli osmesi....To ce vam reci neko stariji.
I ima istine nije da nema...
Smeju se i danas ljudi , ali totalno drugaciji razlozi i sve oko osmeha...
Ah da jedna stvar je ostala ista, osmeh posle seksa sa zaljubljenom osobom...onaj osmeh tupavi koji traje pola dana...to je ostalo isto.....i zacudo neke zene bas taj osmeh privlaci....a i muske, dok druge blokira, nece da kvare srecu...
Branka Cvejića, našeg glumca, poznajem još iz doba SFRJ... Družili smo se periodično...
Pre desetak godina u foajeu Jugoslovenskog dramskog pozorišta ugledala sam ga naslonjenog
na zid pored garderobe, pognute glave...Prišla sam mu i poljubila ga u obraz...On je podigao glavu
i pogledao me "ko krava mrtvo tele"... "Ćao, Cvejo, kako si?" upitah ga uz osmeh... to pitanje se odbilo o
zaleđen izraz lica...
Kažem bratu: "Izgleda da sam pogrešila što sam poljubila Cveju..."
"Nisi... on to voli... nego je takav... kamo sreće da ga i drugi poljube"...bio je odgovor.

Ljudima nedostaju zagrljaji, razgovori, emocije, razumevanje...
Oni koji to imaju u sebi su sada na redu da šire to blago...
Sada je njihovo vreme...

Ne. Kasno je za to.
Ljubav se seje u leji gde si pre toga cuvao i birao ko ce biti u blizini.
Nemoguce je gajiti ljubav tamo gde te briga za sve....i ko dolazi i ko odlazi i ko nateze i ko zateze..
Jedan od razloga zasto nema osmeha je upravo to sto se samo neka generacija 60tih drzala pravila ne sadi tikve sa djavolom.
Mladi bi birali, ali nisu uceni, a oni koji su uceni nisu uceni i da brane i tako ......pobedila je visevekovna obuka.....interes.

Back