Tata "preoteo" devojku sinu

Poruka
22.458
Eto, dosad sam negde čuo ili pročitao o tome, a danas saznam da se to desilo jednom mom poznaniku. Zaljubio se u devojku od sina i mic po mic - mala ode s tatom :(
On je 50, njoj je 27, sin 24, dakle, mala je bila malo starija.
Sin, mladji brat, ćerka i majka otišli kod njene majke a on sa "curom" ostao u kući. Porodica ćao :(

Je l se u vasem okruženju desilo nešto slično, jeste li čuli za nešto slično, i da li okrivljujete devojku? Ja mislim da je on, ako ništa, krivlji, ko je imun na poklone i dugovremeno zavođenje? Btw, čovek je tip top, veoma lep i zgodan pedestogodisnjak.

tako nesto ne, ali da jedan brat ozeni bivsu devojku drugog to se desilo....sve budale, i oni i taj tvoj

Negde pre 20 godina bila afera sa jednim lokalnim direktorom koji je oženio kumu a kumu uvalio qurchinu. To je u ono doba, obzirom na pojam kumstva kod Srba, bio prvorazredni skandal

- - - - - - - - - -

...fina razlika u godinama...toliko mi se svidela da dalje nisam ni citala...

...postoji film sa Ajronsom i Zilijet Binos, film malko krvavijeg kraja...sin mrtav, tata poludeo a mala zloca se fino udala...

Ček, čini mi se da sam to gledao, neka vila na obali jezera i bla,bla..?

Eto, dosad sam negde čuo ili pročitao o tome, a danas saznam da se to desilo jednom mom poznaniku. Zaljubio se u devojku od sina i mic po mic - mala ode s tatom :(
On je 50, njoj je 27, sin 24, dakle, mala je bila malo starija.
Sin, mladji brat, ćerka i majka otišli kod njene majke a on sa "curom" ostao u kući. Porodica ćao :(

Je l se u vasem okruženju desilo nešto slično, jeste li čuli za nešto slično, i da li okrivljujete devojku? Ja mislim da je on, ako ništa, krivlji, ko je imun na poklone i dugovremeno zavođenje? Btw, čovek je tip top, veoma lep i zgodan pedestogodisnjak.

Ovako nesto mozda?
http://arhiva.kurir-info.rs/arhiva/2006/maj/15/H-01-15052006.shtml

Znam da je brat ozenio bivsu bratovljevu zenu.

Znam i za dva sucaja medju Madjarima da se zena preudala za svog svekra.

A ima i kod nas knjiga i prica o tome... Negde sam citala da je kod Crnogoraca mladi svekar oduzimao nevinost pa je tek onda slao sinu.

Moje misljenje? Suvise sirovo i plemenski za moj mozak kome ipak treba civilizacija. Ne mislim da se na strast uvek moze uticati ali odnos prema detetu je nesto sto stavljam na prvo mesto. Kako onda neko razuman moze uopste obratiti paznju na partnera rodjenog deteta?

Back