Tata,mama ja sam GAY.....

nemam nista pameno da dodam. ali cu primetiti koliko agresivno ljudi(koji gej skroz ok) napadaju strejt ljude braneci gej ljude. pa ko je tu fasista?

imam krajnje ozbiljnu teoriju da gej mnogo vise dolazi iz glave.i obrnuo bih tu nesto: gej ljudi napadaju strejt ljude jer oni nisu sami ubedjeni u svoju sexualnost.oni su latetno strejt.

mislim da covek nije ozbiljno mislio da obesi dete. ali za mene bi bio veliki sok da mi dete bude gej. ali bio bih uz njega.pod uslovom da sa nekom zenom ima lazan brak i original decu. kako god ih pravio.

svakom roditelju treba dati vremena da se prilagodi novonastaloj situaciji. svakako da je detetu tesko, i da ce mu tek biti tesko, ali takodje ni roditelju nije lako.
s druge strane strogo osudjujem ono :"nisi vise moje dete, tornjaj se iz moje kuce", itd, jer ko ce da te podrzi ako ne roditelj?
primecujem da se ovde stavlja akcenat na PEDERE dakle muske pripadnike LGBT.
sta je s devojkama?
kako biste se osecali da vam je CERKA lezbejka?

Kao sto sam vec rekla u jednoj mojoj temi ovde,ja sam lezbejka,i moji roditelji u skladu sa zdravim razumom su to prihvatili sasvim normalno iz vise razloga.
Ovde u Norveskoj postoji zakon koji stiti gay populaciju,ne u smislu da mi imamo neka prava veca od drugih,nego da smo gradjani istog reda kao i svi ostali.
Moji roditelji nisu bili sebicni i nisu hteli kao vecina roditelja sto radi,da kroz svoje dete ostvari svoje snove,naprotiv,moji su oduvek bili svesni da sam ja licnost za sebe i prihvataju me kao takvu.
Nisam borac za specijalna gay prava,ne idem okolo po gay zurkama i paradama jer smatram da je to obicna glupost,to rade samo oni gayevi koji su isfrustrirani i preplaseni od okoline pa onda eto,da se agresijom izbore za svoje pravo.
Da budemo nacisto:
Ja zivim sasvim miran i povucen zivot.Svi oko mene znaju da sam lezbejka,i ja ne mogu da osecam krivicu zbog toga sto vecina sveta misli drugacije,sto misli da je ovo bolest ili sta god.Ovo sam prosto ja,sama,normalna,jako obrazovana devojka,i ne brinite se,necu nijednu vasu cerku odvuci u krevet,jer sam sasvim ok sa svim streight devojkama i nikada ne bi presla granicu prijateljstva kada znam da su moje drugarice str8,a takodje i sa drugim lez. sam dobra drugarica.
Tako da eto,umuvala se jadna mala devojka sa severa upravo ovde na ovu temu u kojoj sam nasla toliko toga sebicnoga,ponizavajuceg.Ali izvinite sto sam bila iskrena,jer ovo sam samo ja.

Ma lako je tako napamet odgovarati -i ovako bih i onako bih. A da se stvarno pojavi s deckom, .. onda bih vas videla.

Ne kazem da je ispravno ili da nije, ali mislim da bi tek tada svako od nas shvatio svu ozbiljnost pitanja. I koliko u stvari nismo spremni.

apotekarka:
Trud je trud... :roll:
Tako su se i moji roditelji trudili godinu - dve da me naviknu da pišem desnom rukom, al džaba, leva je spretnija i tu se ništa ne može...... 8)

Nema direktne veze sa temom:
Postoje 4 tipa levorukih osoba, kod prirodno levorukih (desna hemisfera mozga razvijenija) pokusaj da se to promeni je skoro fizicki atak na tu licnost i tesko da se ista moze postici...

Mene nisu ni pokusavali da naviknu da ista radim sa desnom rukom, pa sad, k'o sto narod kaze, imam dve leve.

Kad bi moje dete doslo i reklo mamice ja sam gay umrla bih u sekundi ..ipak nije bas slatko da saznam tako nesto ....verovatno bih u tom trenutku drzala muza da ga ne obesi a ventilator i ukljuci prekidac :? Medjutim posto je to ipak moje dete i ukoliko apsolutno nista ne bi moglo da se uradi ..a vrovatno ne bi ...nista dete je moje ...ali bi mi to svakako skratilo jedno 10 godin zivota...a oni sto kaze kako je to prosto NORMLNA STVAR...kao pa sta sve je kao i do tda taj kaki:)

Tesko je reci sta bi bilo kad bi bilo.Ipak siguran sam da bi to bio moj najveci licni neuspeh u vaspitanju deteta.To se uglavnom desava kao posledica siromastva (npr. Tajvan) ili kao posledica poremecenih odnosa u porodici.Slicno je i sa prostitucijom.Ono sto me iritira je to sto mnogi smatraju da je to "razlicitost" a ne psihicki poremecaj, o cemu jasno govori i nauka.****** cak i propagiraju kako je to normalno i to je ono sto mi smeta.Hajde sad da i mi pravimo neke parade!Njihova gradjanska prava nisu ugrozena.
Ali kako na zapadu pobedu na izborima odlucuju mali procenti politicari im se uvlace zbog toga i evo dokle smo stigli-da cak usvajaju decu.

Back