MilenicaTorbica
Zainteresovan član
- Poruka
- 105
Jako ste ostri...nemojte tako, pa ima i finih. Moj suprug je stvarno ok prosao, niko nas ne davi. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jako ste ostri...nemojte tako, pa ima i finih. Moj suprug je stvarno ok prosao, niko nas ne davi.![]()
Pa naravno, zato sto mi muskarci to sve dostojanstveno trpimo i ne kukamo kao vi zene na svekrve. A taste su milion puta gore od svekrva.
da, bas verujem da je tako... da nije bilo taste nasao bi se drugi krivac...
da li je tasta osudjena za ubistvo?
usput, ja ne olajavam nikoga, pa ni svekrvu.
svoje misljenje sam pisala na temi o svekrvama kada su deca u vrticu trebala da dodju sa bakama i dekama, jer se obelezavao dan starijih osoba, a moje dete je "moralo da pozajmi baku iz komsiluka" jer svoje ili nema ili su daleko. bili smo jako tuzni.
deci trebaju bake i deke i to bi trebalo da postuju mame i tate, a ne da mere svaki pokret i svaku rec. bas mi je muka od gospode "savrsenih".
Upravo ova tema i sluzi da se iznesu prljavstine o tastama sta rade. Ove ispljuvase svekrve i jos te ubedjuju kako su one sve nevine.JA imam isti problem kao ovaj policajac. Ali jos nemam pistolj. I sto je najgore, niko me ne razume...od Centra za SR, raznih psihologa, psihijatara, koga sve ne. A najgore je kad se zena uroti sa sestrom i majkom.
Mene moja tasta puno voli. Sta vise vrsi veeeliki uticaj na moju zenu. Sve sam ja dobro promislio.Ti ne daj tvojoj vise 300 e svaki mesec, jos da te muci, vestica.
I moja je mnogo dalje, ali valja sve promisliti i postaviti na svoje mesto.Moja je 600 km od mene nemam nikakvih problema![]()