Tašte....neiscrpna tema

da, bas verujem da je tako... da nije bilo taste nasao bi se drugi krivac...
da li je tasta osudjena za ubistvo?
usput, ja ne olajavam nikoga, pa ni svekrvu.
svoje misljenje sam pisala na temi o svekrvama kada su deca u vrticu trebala da dodju sa bakama i dekama, jer se obelezavao dan starijih osoba, a moje dete je "moralo da pozajmi baku iz komsiluka" jer svoje ili nema ili su daleko. bili smo jako tuzni.
deci trebaju bake i deke i to bi trebalo da postuju mame i tate, a ne da mere svaki pokret i svaku rec. bas mi je muka od gospode "savrsenih".

Ne trebaju bake i deke SVAKI DAN i DA NE IZLAZE IZ STANA I MESAJU SE U PORODICU, samo zato sto hoce da se dokazuju da su jos zivi i zato sto nemaju sta da rade.

JA imam isti problem kao ovaj policajac. Ali jos nemam pistolj. I sto je najgore, niko me ne razume...od Centra za SR, raznih psihologa, psihijatara, koga sve ne. A najgore je kad se zena uroti sa sestrom i majkom.
Upravo ova tema i sluzi da se iznesu prljavstine o tastama sta rade. Ove ispljuvase svekrve i jos te ubedjuju kako su one sve nevine.

Da to je najgora kombinacija. Samo pistolj svakako nije resenje. To je pre poraz. I nemoj zaboraviti decu. Potreban si im kao otac. Ovaj sto je upucao tastu napravio je najvecu gresku u svom zivotu. Sam sebe je uklonio iz zivota svoje dece.

Back