Tašnica manja od zrna soli, prodata po ceni stana u Beogradu...

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.132

TAŠNICA MANJA OD ZRNA SOLI prodata za cenu skoro kao STAN U BEOGRADU!​

Jedva vidljiva golom oku, ali uz nju dobijate i mikroskop...​

Mikroskopska tašna veličine 657 x 222 x 700 mikrometara prodata je na aukciji za 63.750 dolara.

Studio koji je napravio poznat je po kontroverznim kreacijama, poput patika sa ljudskom krvlju i svetom vodicom,
džinovskih crvenih čizama i kolonjskom vodom mirisa VD-40.

Mirko tašnica skuplja od stana u Beogradu!

"Dovoljno uska da prođe kroz iglene uši, ova tašna je toliko mala da će vam trebati mikroskop da je vidite",
naveo je modni kolektiv MSCHF iz Bruklina.

Jedva vidljiva golom oku, fluoroscentna zelena tašna bazirana je na popularnom Louis Vuitton dizajnu,
ali je izradio bruklinski studio.

Mirko tašnica skuplja od stana u Beogradu

Mirko tašnica skuplja od stana u Beogradu...

Promotivni snimak pokazuje dizajn u mnogo krupnijem kadru, na kom se jasno vidi monogram „Luj Viton“,
a model tašne, koja je poslužila za uzor, prodaje se između 3.100 i 4.300 dolara...

"Satanske patike" i kolonjska voda mirisa WD-40​

Studio MSCHF poznat je po svojim kontroverznim dizajnovima odeće, ali pre svega obuće.

Tako je kompanija Nike tužila modni studio zbog "satanskih patika", serija od 666 modifikovanih pari Nike patika sa kapljicama prave ljudske krvi.
Spor se na kraju završio van suda.

Pre dve godine pocepali su četiri "birkin" torbe, da bi od njih napravili sandale, koje su prodavali za 76.000 dolara za par.
Nedavno su patentirali "velike crvene čizme" – komično smešne gumene čizme koje nose Dodža Ket, Igi Azalea i druge poznate ličnosti.

U žižu medijske pažnje dospeli su i praveći patike koje su imale svetu vodicu u đonu na peti, kao i kolonjsku vodu koja miriše na WD-40.

Posle ovakvih tekstova, naviru mi misli tipa: majku i brata su odavno prodali, obraz i čast takođe...
Sada prodaju sveće sa mirisom vagine Gvinet Paltrou...

I nije problem u njima...
Dokle god ima kupaca, šizofrenija će i dalje ostati nelečena...

Ovi što su projektovali minijaturnu tašnu-ako su!
Nisu mi jasni ljudi koji bi tako nešto kupili... ali, šta znamo... možda ne vidimo neku važnu poruku iza svega ovoga.
Nekom ko normalno kupuje samo određeni high-end brand, kao Louis Vuitton, ni blizu kao mi kad kupujemo neki David Jones..., njemu je konačno nebitno da li će tu torbu igde da nosi. Važno je da može da je ima, i ima je. Otprilike je to to.
Ja, npr. kupim isključivo torbu koju ću da nosim. Nije mi važno da imam torbu koju ne mogu da koristim, tj., bre i neću da imam tako nešto.
Like: "Yeah, I can carry a single tiny little seed in this bag. How handy!"
Mislim da u ovu torbu staje par semena cveća koje se zove Begonija. Izuzetno sitno seme, a i teško se motiviše da isklija u normalnim uslovima. To ne sprečava prodavce da ga stavljaju na slobodno tržište. :rida:

Pa ti si spomenuo/la sizofreniju.Ja sam je samo ponovio.
@Soradze je ozbiljan član Foruma koja je otvorila mnoge ozbiljne i kulturne teme, a koje bi bez nje otišle u zaborav potpuno, nespomenute igde. Možemo da komentarišemo temu, ali ne i neko zdravstveno/mentalno stanje autora, jer autori tematski nalaze zanimljivosti tamo negde, u okeanu zanimljivosti na netu, ne izmišljaju ih da bi... npr. bili šizofreni. Tema definitivno pripada zanimljivostima, i možemo imati stavove o njoj, ali je krajnje... nepoželjno, nepotrebno i... bespredmetno komentarisati ovako.
Ne želimo da se posvađamo ili ostavimo loš utisak otvarajući temu ili odgovarajući na nju.
I ti si mi drag, ne uzimaj ovo kao napad bilo koje vrste, moliću! :cvet:

@Soradze je ozbiljan član Foruma koja je otvorila mnoge ozbiljne i kulturne teme, a koje bi bez nje otišle u zaborav potpuno, nespomenute igde. Možemo da komentarišemo temu, ali ne i neko zdravstveno/mentalno stanje autora, jer autori tematski nalaze zanimljivosti tamo negde, u okeanu zanimljivosti na netu, ne izmišljaju ih da bi... npr. bili šizofreni. Tema definitivno pripada zanimljivostima, i možemo imati stavove o njoj, ali je krajnje... nepoželjno, nepotrebno i... bespredmetno komentarisati ovako.
Ne želimo da se posvađamo ili ostavimo loš utisak otvarajući temu ili odgovarajući na nju.
I ti si mi drag, ne uzimaj ovo kao napad bilo koje vrste, moliću! :cvet:
E, moja Lepojko!
Kada bi svako imao razumevanje bar nalik tvom, gde bi nam bio kraj?

Ovo nije prvi put da braniš i mene i moj rad od onih koji me ne poznaju, ili imaju drugačije mišljenje...
Hvala ti na tome... Drago mi je da baš ti kakva jesi - govoriš baš to što govoriš...
:vzagrljaj:

Mikroskopska tašna veličine 657 x 222 x 700 mikrometara prodata je na aukciji za 63.750 dolara.

Studio koji je napravio poznat je po kontroverznim kreacijama, poput patika sa ljudskom krvlju i svetom vodicom,

"Dovoljno uska da prođe kroz iglene uši, ova tašna je toliko mala da će vam trebati mikroskop da je vidite",

Jedva vidljiva golom oku, fluoroscentna zelena tašna bazirana je na popularnom Louis Vuitton dizajnu,

Promotivni snimak pokazuje dizajn u mnogo krupnijem kadru, na kom se jasno vidi monogram „Luj Viton“,
a model tašne, koja je poslužila za uzor, prodaje se između 3.100 i 4.300 dolara...

Studio MSCHF poznat je po svojim kontroverznim dizajnovima odeće, ali pre svega obuće.

Tako je kompanija Nike tužila modni studio zbog "satanskih patika", serija od 666 modifikovanih pari Nike patika sa kapljicama prave ljudske krvi.

Pre dve godine pocepali su četiri "birkin" torbe, da bi od njih napravili sandale, koje su prodavali za 76.000 dolara za par.
Nedavno su patentirali "velike crvene čizme" – komično smešne gumene čizme koje nose Dodža Ket, Igi Azalea i druge poznate ličnosti.

U žižu medijske pažnje dospeli su i praveći patike koje su imale svetu vodicu u đonu na peti, kao i kolonjsku vodu koja miriše na WD-40.

Posle ovakvih tekstova, naviru mi misli tipa: majku i brata su odavno prodali, obraz i čast takođe...

Pa, posle jednog videa u kome žena kaže da je njen antidepresiv svakodnevna kupovina gucci i ostalih tašnica, ništa me ne može iznenaditi.

sto kaze Dubioza kolektiv....
sve dok je ovaca neće falit' vune

Back