Tašna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Preko ramena.
Burek mnogo mlati tamo-amo kad se nosi u akt-tašni, dok u onu za preko ramena četvrt bureka staje knap u manji džep, a u većem ima taman dovoljno mesta da pored papira staviš dva jogurta jedan na drugi.

Ranac je zakon, ali je prevelik.

Nosim preko ramena, a posto je cetvrtasta, kao kocka, nekoga je podsetilo na pederušu, a ja je nazvao gejša. xaxa

Unutra mi stane i fon, i mp4, i novčanik, i ponekad foto-aparat.

:super::bye::klap:

...znam jednog koji je nosio aktovku, glumijo bizmismena...a unutra...so, lukac, paprika...

Pa to i ja kažem, nije problem kad u akt-tašni nosiš mladi luk, onda njega poprečiš i podglaviš paradajz i kuvana jaja da ne landaraju.
Ali burek ne vredi, mora u "poštarku", tj u onu za preko ramena. Jedino je moguće da se burek nosi u akt-tašni je kada se u njoj nosi alat, pa se ušuška izmedju čekića i papagajki.

Kad bi ste već morali da nosite tašnu jel' bi ste se pre odlučili za onu preko ramena (pa da ličite na poštara) ili akt-tašnu (k'o diler droge) i šo?

ma, bitno da je stisneš ispod miške. :mrgreen:
tako meni jedan pre na sred zelenog venca u 17h popodne oteo torbu,
ja se dala u poteru,
a lik se u trku okreće ko zna koliko puta jer, je li, jurnjava traje već neko vreme,
i on ne može da veruje da i dalje trčim za njim.
a ljudi oko nas se, hvala bogu, rasklanjaju da prođemo.
ono, da slučajno ne zasmetaju, ili, nedajbože, da ga neko uhvati za rukav. :)

ma, bitno da je stisneš ispod miške. :mrgreen:
tako meni jedan pre na sred zelenog venca u 17h popodne oteo torbu,
ja se dala u poteru,
a lik se u trku okreće ko zna koliko puta jer, je li, jurnjava traje već neko vreme,
i on ne može da veruje da i dalje trčim za njim.
a ljudi oko nas se, hvala bogu, rasklanjaju da prođemo.
ono, da slučajno ne zasmetaju, ili, nedajbože, da ga neko uhvati za rukav. :)
U jeeee, ko na filmu!!!
Šta je bilo u narednom nastavku-jesi li ga uhvatila :per: ?

a jok, nisam ja nasilna, ja sam jedno krhko i nežno žensko čeljade! :manikir:
Na nekoj temi malopre se siti isvađasmo, ovde čavrljamo.......Ajmo ti i ja negde na kafu da nas modovi ne kazne zbog četa.....Meni danas u 14:30 ističe kazna C1 zbog podjebbavanja jednog moderatora, pa posle mogu i da četujem na temama :) , ovako budi humana, pa aj samnom na kaficu ili cappucino..........

Na nekoj temi malopre se siti isvađasmo, ovde čavrljamo.......Ajmo ti i ja negde na kafu da nas modovi ne kazne zbog četa.....Meni danas u 14:30 ističe kazna C1 zbog podjebbavanja jednog moderatora, pa posle mogu i da četujem na temama :) , ovako budi humana, pa aj samnom na kaficu ili cappucino..........

isvađasmo?
nisi ti osetio ni S od ivaninog svađanja.

ja sam ti samo rekla da smaraš,
k'o što si stvarno i smar'o. :)

a nemam ti ja vremena za kafe i slična planinarenja,
ja sam ozbiljna devojka koja je rešila da se udaje,
dakle, u obzir dolaze samo ozbiljne ponude. :rumenko:
gej stop.
:manikir:

isvađasmo?
nisi ti osetio ni S od ivaninog svađanja.

ja sam ti samo rekla da smaraš,
k'o što si stvarno i smar'o. :)

a nemam ti ja vremena za kafe i slična planinarenja,
ja sam ozbiljna devojka koja je rešila da se udaje,
dakle, u obzir dolaze samo ozbiljne ponude. :rumenko:
gej stop.
:manikir:
:)
Ivanče,šećeru moj,
evo moja ponuda je ozbiljna.
Imam mečku (al' nije dizel) nego Božana, nudim i 3 ara placa u Malom mokrom lugu i obećavam da ću prati sudove svake prve srede u mesecu.Može?
Bre, reče: "nisi ti osetio ni S od ivaninog svađanja" - radije bih osetio nešto drugo na s od Ivane :per:
:cmok:

:)
Ivanče,šećeru moj,
evo moja ponuda je ozbiljna.
Imam mečku (al' nije dizel) nego Božana, nudim i 3 ara placa u Malom mokrom lugu i obećavam da ću prati sudove svake prve srede u mesecu.Može?
a ovo bi trebalo sad da me "kupi", a? :)
Bre, reče: "nisi ti osetio ni S od ivaninog svađanja" - radije bih osetio nešto drugo na s od Ivane :per:
:cmok:
stolicu po glavi? oO

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back