Taskbar

Mirko65

Obećava
Poruka
98
Pozdrav. U pitanju je XP SP1. Klinac je pustio film, pored titla kompjuter je poceo da doslovno da „cita” prevod. Nakon restarta, taskbar je iz plavog promenio boju u sivu, a i slika je nekako „ostrija” (ne znam kako drugacije da je nazovem). Sve funkcionise normalno, ali ne znam kako da vratim boju taskbara i generalno sta se dogodilo. Instalirao sam ponovo drajvere ploce i graficke, ali je situacija nepromenjena.

Ma da. Desktop je nepromenjen, samo ono sivo dole me ubi, nervira me nevidjeno. Kad otvorim neki folder sve je ok, samo su kao malo izostreniji (cini mi se). Refresh je nepromenjen, 85, malo podseca kao da je na 60, tako je ostro. Jbg, ne znam da li ima smisla sve ovo sto sam napisao, ni meni nije jasno. Sem toga sve ide, i igre i sve ostale aplikacije, nikakvi drugi problemi.

Hej, da se ne bi sada mucio oko objasnjavanja, najjednostavnije resenje ti je da uradis System Restore. Odaberi neki datum kada je sve bilo OK i vrati ga tamo. Ako ne znas kako da uradis System Restore, evo skromnog objasnjenja.

-All Programs
-Accessories
-System Tools
-System Restore... i prati samo text koji ti je ispisan i nema sanse da pogresis.

Kapiram sta hoces da kazes, i mene tako neke sitnice ubijaju. Verujem da ce ti ovo ustedeti zivaca, makar malo. Ajde na posao... isrecno. ;)

Resio sam problem. Elementarno nepoznavanje sistema. Na desktopu je tema bila prebacena na Windows classic, umesto na XP izgled. I to mi je sin otkrio (10. god.), koji je celu pricu izgleda i zakuvao. Probao sam i Sistem Restore prtethodno, ali nije hteo da ga uradi. Krene, pa ga izbaci posle par minuta, kao ne moze. Nece da se prebaci na mart nikako. Bice da je sistem malo zeznut? Nikodime hvala u svakom slucaju, otkrio sam jos jednu stvar koja ne radi :-)

Odlicno... ali nisi rekao da ti je izgled systema ili skin... promenjen vec samo taskbar, tako da sam pomislio da je nesto drugo... nemam pojma sta. Nema veze, opravi ga ti...

Back