Taskbar

• Začetnik teme Začetnik teme Duski
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Duski

Obećava
Poruka
60
Na taskbaru mi se, pored sata, pojavlo dugme sa napisanim malim slovom e i nekim programom Instant Access. Probao sam na sve meni poynate nacine da to uklonim, ali ne ide. Kako da to uradim? :roll:

Da, Instant access.. To je mali dosadni vrag.. Niste covjeku rekli kako da se rijesi toga.. Dobro ovako.. Taj vrag dolaskom na tvoj racunar formira folder u PROGRAM FILES i naravno nalazi se i u registri bazi.. Najbolji nacin da ga se otarasis je rucno.. Prvo idi u SAFE MODE.. Kada startujes racunar pritisni dugme F8 na tastaturi i ukljuci se u safe mode kao administrator.. Sledeca stvar kada dodjes u safe mode je da obrises rucno na sledeci nacin.. Otovri win pretrazivac i ukucaj Instant access i sve sto nadjes sa vec poznatom ikonicom obiris.. Posle toga otvori Windows explorer i potrazi folder istog u program files i to naravno obrisi pa makar i bio prazan. Zatim idi u registri bazu start/run/regedit. Kada otvoris registri u opciji edit otvori opciju find i ukucaj opet taj Instant access i stisni dugme find next.. Kada ti pronadje prvi brisi ga i sve sto je vezano za to i sledece pretrazivanje vrsi po registriju sa F3 i sve dok ne obrises ne odustaji (vezano za taj Instant access). Kada si to sve lijepo obrisao zatvori sve otvorene prozore i restartuj racunar.. Srecno.. Poz.

Back