Тарзан освојио џекпот Фрикома

Lesandar

Buduća legenda
Poruka
27.930

„Ја и шурак смо кренули на Аду, водили смо и моје двоје деце, и имали 200 динара у џепу да купимо сладолед 'руменко' и... наишла је срећа. После смо видели да има ту неки код, ишчупали смо сладолед и све бацили, само да бисмо видели, онда смо питали продавачицу, а она је рекла: 'Честитам, честитам, добили сте главну награду, ваучер од пет милиона динара.' Нисмо могли да дођемо себи, да изађемо са Аде, све смо трчали кући па звали, то је главна награда, пет милиона ваучер“, објашњава срећни добитник Тарзан Смајли.

Осам Смајлија под једним картонским кровом. Леонарда се потрудила да нас дочека чисто двориште. Двоје најстаријих иде у школу. Осталих четворо стасава за ђачке клупе. Тарзан каже да је награда дошла у право време.

„Деца иду да просе, спавају по улици. Нећу да дозволим да моја деца просе, краду, већ да буду поштена, да заврше школу, раде и зараде за себе, а не да се муче целога живота као што сам се ја мучио“, каже Тарзан.

Пре 18 година из родне Пећи дошао је у Београд. Тарзан Смајли живи тако што сакупља секундарне сировине. Његова врата, од сада, отворена су за бољи живот.

„Ја и шурак смо кренули на Аду, водили смо и моје двоје деце, и имали 200 динара у џепу да купимо сладолед 'руменко' и... наишла је срећа. После смо видели да има ту неки код, ишчупали смо сладолед и све бацили, само да бисмо видели, онда смо питали продавачицу, а она је рекла: 'Честитам, честитам, добили сте главну награду, ваучер од пет милиона динара.' Нисмо могли да дођемо себи, да изађемо са Аде, све смо трчали кући па звали, то је главна награда, пет милиона ваучер“, објашњава срећни добитник Тарзан Смајли.

Осам Смајлија под једним картонским кровом. Леонарда се потрудила да нас дочека чисто двориште. Двоје најстаријих иде у школу. Осталих четворо стасава за ђачке клупе. Тарзан каже да је награда дошла у право време.

„Деца иду да просе, спавају по улици. Нећу да дозволим да моја деца просе, краду, већ да буду поштена, да заврше школу, раде и зараде за себе, а не да се муче целога живота као што сам се ја мучио“, каже Тарзан.

Пре 18 година из родне Пећи дошао је у Београд. Тарзан Смајли живи тако што сакупља секундарне сировине. Његова врата, од сада, отворена су за бољи живот.

Јел ово фора са оним...како се зове, политичка коректност, позитивна дискриминација? Не знам, питам.

Vervovatno je reč o propagandnom potezu.U realnosti teško da postoji iikakva nagradna igra sa tim sladoleima.Čak i da postoji sprmenost uprave te firme da puste u promet sladolede sa stapicima na kojima su dobitničke kombinacije,tako nešto je praktično nemoguće uraditi a da veći broj zaposlenih nema priliuku da to uoči i uzme za sebe pomenute štapiće.Navodni dobitnik nije slučanoi iz kartonskog naselja...

Vervovatno je reč o propagandnom potezu.U realnosti teško da postoji iikakva nagradna igra sa tim sladoleima.Čak i da postoji sprmenost uprave te firme da puste u promet sladolede sa stapicima na kojima su dobitničke kombinacije,tako nešto je praktično nemoguće uraditi a da veći broj zaposlenih nema priliuku da to uoči i uzme za sebe pomenute štapiće.Navodni dobitnik nije slučanoi iz kartonskog naselja...

Не знам зашто стално сумњате у нешто.

Јесте, пре неколико година је један запослени масу награда приграбио за себе али ја желим да верујем да ће овај човек добити оно што је обећано.

Ma Bog zna koliko je umobolan verovatno misli da je vozd odgovoran sta ciga lize..

:lol:
Чекај, полако. Није то поента.

Тако некако, те главне награде никад не иду регуларно.

После смо видели да има ту неки код, ишчупали смо сладолед и све бацили, само да бисмо видели, онда смо питали продавачицу, а она је рекла: 'Честитам, честитам, добили сте главну награду, ваучер од пет милиона динара.' Нисмо могли да дођемо себи, да изађемо са Аде, све смо трчали кући па звали, то је главна награда, пет милиона ваучер“, објашњава срећни добитник Тарзан Смајли.

Пази, ово. Тарзан зна шта је код? Тешко.
Бацио сладолед а имао је 200 рсд у џепу? Немогуће.
Продавачица им опуштено избеседи да су добили 5 милиона? Дааај, бре.

Samo botovi sa iskustvom dobijaju Rumenka..:lol:

Ja uzmem one Frikomove 1600 g i najedem se :D

size_561_350_1363117708Quattro_Classic.jpg

E, posrećilo mu se !
Drago mi je što je dobila sirotinja.
Vidite li njih petoro + četvoro male dece
pred kakvom straćarom stoje ?
A, tu žive.
Daj Bože samo da Tarzanu ne uđe voda u uši.
Pa da smlati nagradu pojeći svoje ciganske džabalebaroše....!

sad ce neko da ih opljacka

- - - - - - - - - -

Мало је чудно да су купили сладолед и да га нису појели него су га на лицу места бацили,само да би дошли до кода за који нису ни знали шта је...

kladim se da mrziš romski narod

Back