Tantrički seks.

Kovač

Buduća legenda
Poruka
30.786
Kada pričamo o seksu obično razmišljamo o orgazmu kao njegovom cilju.
Ali zašto bi imali cilj?Zašto ne bi satima vodili ljubav bez imperativa doživljaja orgazma?
Tantrički seks sastoji se u dugotrajnom upoznavanju tela partnera,reakcija na dodire putem masaže sve dok se zajednički ne dodje do vrhunca ali ne onog klasičnog,završavanja po svaku cenu,nego doživljavanjem jednog drugačijeg iskustva podizanja seksa na viši nivo,na nivo senzualne,božanske ljubavi jer seks upravo to i jeste.
Šta mislite?:D

Ali zašto bi imali cilj?Zašto ne bi satima vodili ljubav bez imperativa doživljaja orgazma?
Tantrički seks sastoji se u dugotrajnom upoznavanju tela partnera,reakcija na dodire putem masaže sve dok se zajednički ne dodje do vrhunca ali ne onog klasičnog,završavanja po svaku cenu,nego doživljavanjem jednog drugačijeg iskustva podizanja seksa na viši nivo,na nivo senzualne,božanske ljubavi jer seks upravo to i jeste.

A sad jedno pitanje koje ce mozda nekima biti smijesno, ali mene zanima jer mislim da bi ovo opisano bilo ono sto se smatra vodjenjem ljubavi...

Ima li u tom tantr.svrsavanju i orgazam?

Чуо сам за то, али нисам даље истраживао, они који практикују кажу да је то опасна ствар, тј опасно добра... Ајде разрадите ви тему, па да видимо има ли се штошта научити јел.. ;)

A sad jedno pitanje koje ce mozda nekima biti smijesno, ali mene zanima jer mislim da bi ovo opisano bilo ono sto se smatra vodjenjem ljubavi...

Ima li u tom tantr.svrsavanju i orgazam?
Ćao Anna-Bella :D Iskreno,ja ga nikad nisam probao,ali mi se čini zanimljivim,zato sam otvorio temu :D

Višestruki orgazmi za muškarce
Tantrički seks razlikuje doživljaj orgazma od ejakulacije. Iako se često događaju istovremeno, muškarci su sposobni postići orgazam bez ejakulacije. Suzdržavajući se, muškarci mogu doživjeti nekoliko " mini orgazama". To ne znači da uopće nećete ejakulirati, već da možete kontrolirati svoj klimaks.

Oslobađanje ženskog orgazma

Često se kaže da se ženin najmoćniji seksualni organ nalazi između njenih ušiju. Budući da strah, krivnja, stres i druge uznemirujuće misli mogu uništiti želju, ženama je često potrebno da se koncentriraju na osjećaje, a ne da razmišljaju kada će voditi ljubav. Predahnite kako biste ugodili jedno drugom, ručno ili oralno, to je odličan način da suzbijete bilo kakva dugotrajna odgađanja i postignete jedan ili više orgazama.

Mnogim ženama je potrebna stimulacija klitorisa za vrijeme seksa da bi dosegle orgazam. Produženo milovanje klitorisa nježnom i strpljivom rukom je za mnoge ključ seksualnog ispunjenja. Koristite uzdahe koji će voditi vašeg ljubavnika, pokazujući mu kako da vas miluje baš kako vi želite.

http://www.edusex.org/izdvojeni-clanci/tantricki-seks.html

jel ima nekog znalca ovde da nam to sve pojasni ..ja nisam strpljiva nesto mi se cini da je tu potrebno neko strpljenje...to "satima" me je vec smorilo..

Pa ne mora satima,već dovoljno dugo da ne bude opa cupa nego baš vodjenje ljubavi.
Verovatno nije smarajuće kada se opustiš,pronadju sve osetljive tačke,pa masaža i tako to...:D

Inače ovo je možda bila tema i za religiju,jer iza Tantre stoji cela jedna filozofsko-duhovna mudrost Istoka.
Ali tamo se uglavnom svadjaju i pitali bi se"U kakvog to Boga treba verovati koji ima veze sa seksom?"
Možda bi to za nekog bilo huljenje,Postoji indijska reč-Mahamudra koja označava potpuni orgazam sa svemirom.

Ako si nekada
voleo nekog i osetio stapanje i nestajanje - da više niste dvoje, da tela
ostaju odvojena ali da nešto izmeñu tela stvara most, zlatni most, a
unutrašnje dvojstvo nestaje; da jedna životna energija vibrira na oba pola -
ako ti se to dogodilo, samo tada možeš da razumeš šta je Mahamudra.

sve je bolje od masturbacije :deda:

:koto::hahaha1:

Prija ponekad al su ribe sirove samo zestoko par min i to ih odrzava

Desilo se da se prosto igramo i mazimo lozimo bez svrsavanja..istrazujemo telo..experimentisemo..ali za to treba biti opusten i inspirisan partnerom..da ne tripuje kako je to dosadno i da zuri negde..treba sebe poznavati i ne stideti se

Apsolutno, najmanji problem je svršiti, daj da doživimo nešto više :D
Za tako nešto treba da se baš poklope energije, da obožavaš ovog drugog...tada ide spontano i ne mislim da treba posedovati neka velika znanja, osim poznavanja onog što nosiš u sebi.

Ja mislim da je prokleto nemoguce ne svrsiti a osetiti mekocu zenskog tela kako se miluje uz tvoje. Kakve su to balalajke o visesatnom seksu bez orgazma. Hemikalije i gudrovinu ne racunam. Ima li neko ko je upraznjavao ovu drevnu vestinu, ali iskreno, ili da nastavimo da tandrcemo u prazno? :cool:

Ja mislim da je prokleto nemoguce ne svrsiti a osetiti mekocu zenskog tela kako se miluje uz tvoje. Kakve su to balalajke o visesatnom seksu bez orgazma. Hemikalije i gudrovinu ne racunam. Ima li neko ko je upraznjavao ovu drevnu vestinu, ali iskreno, ili da nastavimo da tandrcemo u prazno? :cool:

Da al je problem kad uvek prija par minuta a nikad dugo

za moj račun, glupo je i jedno i drugo (i konstantna višečasovna i konstantna petominutna svršavanja)

Back