Tom Riddle
Elita
- Poruka
- 19.766
Nije to erotično. Masira ti leđa, možda malo zavati guz i džidžu. Ali, ovlaš i bez pretenzijadrugo je to, mislim nepoznata osoba da me masira erotično. jednostavno pregrozno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to erotično. Masira ti leđa, možda malo zavati guz i džidžu. Ali, ovlaš i bez pretenzijadrugo je to, mislim nepoznata osoba da me masira erotično. jednostavno pregrozno
Ali zamisli da ta nepoznata osoba pogađa prava mjesta i tamo gdje treba?drugo je to, mislim nepoznata osoba da me masira erotično. jednostavno pregrozno
ne i neAli zamisli da ta nepoznata osoba pogađa prava mjesta i tamo gdje treba?
Jok, oboje moraju da su napaljeni. No imaš raznih tehnika tu. Sve su to razvili u Indiji.Ma ja mislim da su to one fore kao dises a ona te drazi i ne da da svrsis i onda mucenik posle sam od sebe a ti utripujes u jeeee from vidin.
Aj ti to izvedi a da se ja ne trpim pa da ti cestitam maco.
To ako si na javnom mestu.ako dobro svrsis, ako je zgodna, sta fali handjobu, uvik za![]()
Znači ipak nije došlo do happy enda?da, ne mozes na javom mjestu sve, meni se dogodilo da jedna zgodna varazdinka mi ga mazi ispod stola na plazi, bili su stolnjaci, ali mislim cak da je konobarica skuzila, mozda i nesto vidila, u svakom slucaju nagradila me smjeskom kad smo odlazili, nisam joj ispermira stolnjak![]()
Ah ti nestašluci.da, ne mozes na javom mjestu sve, meni se dogodilo da jedna zgodna varazdinka mi ga mazi ispod stola na plazi, bili su stolnjaci, ali mislim cak da je konobarica skuzila, mozda i nesto vidila, u svakom slucaju nagradila me smjeskom kad smo odlazili, nisam joj ispermira stolnjak![]()