Tanka je razlika između dame i droce

Što se tiče prvog dela tvog posta, već rekoh da se pojmovi "dama" i "droca" mogu tumačiti raznoliko, što ovisi o referentnom vrednosnom sistemu tumača - zbog čega je dijagnosticiranje suvišno, da ne kažem drsko i bezobrazno.

Što se tiče ribetina, ne mislim uopšte da tvoja aktivnost i analiza na toj temi zaslužuje dijagnozu.
Kao što rekoh, to je tvoja vrsta zabave - meni lično možda nezabavna i čudna, ali uvažavajuće tvoja.

Shvati ti to kako hoćeš,ja ne volim da se to tako često govori i piše kao što imamo priliku da vidimo i čujemo.Deca se tako ne vaspitavaju:"Dobra žena je dama na ulici a droca u krevetu"

Moj glas ide protiv,ako je tvoj za,u redu je.Čuli smo oba.To mi je dovoljno.

- - - - - - - - - -

sto se sad raspravljate, pa niste ni ti ni emocija droce :sad2:

Neću više.:rumenko:

Svi znamo da je muški san da imaju damu da ulici i drocu u krevetu. E sad te kontraste je teško ispeglati. Ako preteraš sa slobodom ispadaš najgora, ako preteraš sa poštenjem ispadaš kaluđerica. Šta je ono što vam bode oči da žene svrstate u jedan ili drugi koš. Šta - crno pod noktima, izgrickani nokti, okrnjen lak, guza koja seva iz šorca, sise na izvolte, psovke, pijanstvo, pušenej cigara ILI PAK presuzdržanost, zatvorenost, razmaženost, sve na note, strejterstvo, zvocanje, kontrola, prigovaranje, puritanstvo... Kako opstati u ovom svetu?
Previše linearno posmatraš ovaj svet.
Najveće droce u krevetu su one zakopčane do grla u javnosti.
(One što rade za lovu ili večeru nisu u planu numeracije ni za jednu od ove dve kategorije.)

...malo bi naglavacke okrenuto to busanje - ja sam fufa, kuckica i kurvica SVOM muskarcu...mislim, ono, sta je koga briga sta si TVOM muskarcu...tako da moj glas ide damama jer sa njima razgovaram i njima sam okruzena a sta one rade u nekom tamo krevetu me savrseno ne zanima...

- - - - - - - - - -

Droca je toliko odvratan izraz, da njime, ne bi nazvao cak ni karleusu.

...ma ogavno, svi ti termini su gadni...jos da zelim da me tako zovu...sta je sledece, spenkovanje u javnosti da se svima poturi seksualnost pod nos...

...malo bi naglavacke okrenuto to busanje - ja sam fufa, kuckica i kurvica SVOM muskarcu...mislim, ono, sta je koga briga sta si TVOM muskarcu...tako da moj glas ide damama jer sa njima razgovaram i njima sam okruzena a sta one rade u nekom tamo krevetu me savrseno ne zanima...

- - - - - - - - - -

...ma ogavno, svi ti termini su gadni...jos da zelim da me tako zovu...sta je sledece, spenkovanje u javnosti da se svima poturi seksualnost pod nos...
Retke su prave dame, Freyo :)
Uglavnom je najviše onih, samoproklamovanih, koje misle da je dovoljno zadovoljiti formu, a priori i a posteriori.

ama ni u krevetu nisam droca.
ni tamo mi ne bi prijalo da me neko tako zove, i da se tako osetim
mogu da zelim da me zele da to sve lepo na srpskom kazem i izrazim..
ali izraz droca, je gadan. i nema te erekcije mozga koja me moze ubediti u suprotno.

- - - - - - - - - -

a nisam ni dama. suvise sam glasna, suvise se smejem, prelazim na crveno, lupam po kafanama, ne tricim tri kruga ako mi se oce..
nisam, sta da radim.
obicna sam zena. nekako mi je to dovoljno.

Retke su prave dame, Freyo :)
Uglavnom je najviše onih, samoproklamovanih, koje misle da je dovoljno zadovoljiti formu, a priori i a posteriori.

...ali me ne zanima da li je prava ili lazna...ili poluprava, kakva god, zasto bih ulazila toliko duboko u nevazan svet?...sve dok je pristojna, slatka i fina meni je ugodna za pogledati...nevezano od godista, lepote, statusa...

...isto tako mi je ugodan gospodin covek...da li je za svoju zenu pastuv ili nije me ne interesuje kao sto me ne zanima ni da li je polupravi, pravi, nepravi gospodin...who cares, takve osobe mi boje dane lepim bojama i to je sve sto me od njih interesuje...da slusam kakvi su u krevetu, koga sa kim varaju, koliko su seksualni me brate ne interesuje...u prevodu, nesto covek moze i da proguta, ne mora sve da "ispovrne sokaku"...

...ali me ne zanima da li je prava ili lazna...ili poluprava, kakva god, zasto bih ulazila toliko duboko u nevazan svet?...sve dok je pristojna, slatka i fina meni je ugodna za pogledati...nevezano od godista, lepote, statusa...

...isto tako mi je ugodan gospodin covek...da li je za svoju zenu pastuv ili nije me ne interesuje kao sto me ne zanima ni da li je polupravi, pravi, nepravi gospodin...who cares, takve osobe mi boje dane lepim bojama i to je sve sto me od njih interesuje...da slusam kakvi su u krevetu, koga sa kim varaju, koliko su seksualni me brate ne interesuje...u prevodu, nesto covek moze i da proguta, ne mora sve da "ispovrne sokaku"...

:ok:

Sada je malo trend hvaliti se svojom seksualnoscu. Meni se to nimalo ne svidja. Intima je intima.

Back