Tanja Savic

154.png

Оно што ме МНОГО нервира око тих звезда гранда је да кад погледаш оне њихове снимке са аудиције видиш клошаре да веће не можеш наћи (изузев оних будала). А сада кад их видиш удешене онако сплаварски просипају неку моду и шмекерство/женственост мислим шта да кажем. Можда они лепо певају то стоји али увек важи онај закон одржања ЈЕДНО СЕЉАК УВЕК СЕЉАК

Ja kao fan rock muzike, smatram da je Tanja savic kvalitetna pjevacica.Mislim da je najbolja od Grandovih zvijezda.Njena tehnika pjevanja je zaista dobra.Nekako lako izvlaci glas a i glas joj je veoma melodican.Jedino za sta imam primjedbe je da ona jos nema prave pjesme koje bi je uzdigle do trona, sto bi je ucinilo najboljom pjevacicom.Pjesme tako mlada i jos neke noj slicne su ipak ravne djecjim pjesmama i to je razlog zbog cega ona jos nema pravi hit.Ustanivio sam da je dobra pjevacica, onda kada sam je cuo da pjeva pjesme od starijih pjevacica.Tu sam ustanovio da je ona ipak buducnost srpske folk muzike.Jedino sto joj preporucujem je da promijeni tim i da ode iz Granda.

Iskreno..stwarno smarate sa owakwim temama..Znachi lepo otvorite temu ,,SWE GRANDOWE KOKOSKE`` ...i to je to..Wishe se niko netje buniti..a ne owako:)
A stho se tiche Tanje...ne mislim nistha o njoj,i ne zelim ni razmisljati!Boli me uwo za nju...ne wolim njene pesme i mislim da je SELJANKA!!!

Back