Tanja Bošković i natpolovična Srbija - neka je !

"Natpolovična Srbija neguje razmetljivu nepismenost i sklona je, čak oduševljena, nadripisarima, nadrilekarima, nadripolitičarima..." nadriljudi, kao većinska glasačka mašinerija, oduševljeni predizbornom retorikom i njenom duhovnom misijom; naprosto se nadahnjuju predizbornim prevarama i i niskim manipulativnim lažima i podvalama ... taj glasački svet za sve ima čuvenu rečenicu : " pa šta , neka je !"

politickamantra55.gif

Tebe ću podržati, Prijatelju, iako mi je od politike već tolika muka da ne želim da komentarišem.
Inače je u Crnoj Gori, u Srbijanskoj ambasadi, masovna akcija brisanja svih birača poreklom sa Kosova.
Čak i onih koji su na prošlim izborima glasali, a sada ih jednostavno nema, i maltretiraju ih nelkim novim zahtevima, potvrdama .....

..čovek po svojoj prirodi mora o svemu da ima određena saznanja i lični stav...kad su upitanju društveni odnosi , vlastodržci nastoje da isperu stanovništvu mozak i formiraju praznoglavu većinsku populaciju nadripametnu...oni koji se ne uklope u taj šablon , vlast nastoji da isključi na ovaj ili onaj način iz političkog odlučivanja .. stoga , svako isključivanje iz političkog života pogoduje vlastodržcima ... moj stav je da ova vlastodržačka oligarhijska manjina ( celokupna pozicija i njena opozicija - sa svim personalnim postavkama po institucijama ), ne zaslužuje ikakvo poverenje već krivično gonjenje ... mi se nalazimo u društvu gde su na vlasti politički kriminalci koji kontrolišu svaki kriminal oko nas... zbog ovoga je važno imati stav o svemu !

Back