TANGO BEZ NAS

• Začetnik teme Začetnik teme Tol
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sun%20and%20moon.jpg

Nije nam se nešto dalo
mnogo tesno nebo beše
tvoj me pogled zanemoćo
da koleno odmah klecnu
bez vazduha iznebuha
poljub tebi poslah etrom
no oluja strka neka
odnese nam veze vetrom
ti na istok ja na zapad
tražimo se vazda tužno
dok ti snivaš ja vilenim
kada usnim ti se žurno
osmehuješ svet da budiš
kad će prestat večni juriš
večna patnja za ljubljenim
sve u nadi trag ti sledim
i obzorje u dan nudim
sve za pogled zaljubljeni
ma nek srce skroz poludi
da mi dodješ da me budiš
da snovima čežnju ljubiš..

APČ

Ako ima Boga-sleduje Te najbolji među nama-i njega da razoružaš...
Imaš snage u reči koliko TORNADO! Poodavno nisam nabazao na Biće toliko snažno i puno lepota(nedovoljno sadržajna reč) kao Ti Tol!
Tebe se voli,ali i respektuje...

Tol cekala i ja taj tango,cekala i odustala...nemam vise vremena za cekanje na virtuelna obecanja,pa krenuh sa novim modernijim igrama...;)A bas volim tango...:D
Ne gubi vreme na cekanje,ili trazi novog igraca ili igraj drugu igru...Onaj koji ne stalno ''nalazi'' vremena za tebe nije vredan cekanja.Jer ko nesto zeli on to i uradi,ko ne zeli nadje izgovore...A kada ih neko stalno ima zapitaj se zasto je to tako i vredi li...Pesmica ti je sva leprsava kako i dolikuje nama,vazdusnim Blizancicama,ali ja sam nesto ozbiljno procitala izmedju redova ,pa se moj komentar odnosi na to...Ako gresim izvinjavam se...:cmok::bye:

P.S.Mozda sam prepoznala sebe i nekog ko je meni obecavao tango,pa sam subjektivna...:sad2:

@ faraon..dragi mi prijatelju, znaš i sam kako Luna i Sunce permanentno traže se a nikada se ne sretnu...dve strane jedne ličnosti, tako prianjajuće a tako retke...:) :heart:

@ covi, darling...nafaka neka čudna...možda u nekom drugom životu...ovaj mi ne nudi ništa lepo..iako ja i mrvu pronadjem da me veseli :heart:

@ mari...mila dušo...istinu ne možemo menjati :heart:

@ sirijus... idealno je nedokučivo...radije manje idealno a pored nas :heart:

@ Lejla, mila moja , strast je samo potvrda da pulsiramo , to je kreativnost koja nas čuva od učmalosti i zaborava. :heart:

@ zxy, obožavani naš dečko....kako da te ne volimo tako poletnog i neophodnog! :heart:

@ dunja...sve si u pravu...život ne štedi i potrebno je balansirati na ivici stalno...no u dvoje je ipak mnogo lakše a drugu polovinu naći je lutrija postala jer iz straha od promena mnogi ostaju u nevoljnoj osami...
naravno da se ne ljutim za sliku..znaš koliko volim šalu da i sama to radim ponajviše na vlastiti račun :heart:

DA dragi Lončar, Život bez dvojine, željene svakom porom ali smerno...i nije neki izazov..već samo učešće u kolotečini kao- to tako treba jer svi roboti to imaju a " ne smemo se razlikovati" jer su tihovanja zajednička "deplase" :heart:

Back