svorkapa
Obećava
- Poruka
- 98
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Воле да буду жељене и да се људи пале на њих али никаква гаранција да ће неко нешто урадити сем оног којег жели.Zašto bi devojka koja je sveže verena nosila tange na radnom mestu, koje su između ostalog neudobne baš na poslu da se nose i to onako da je obukla neke tamnije pantalone pa da se ne vide nego baš uske svetlo roze da se sve ocrtava.
P.S. lično mislim da Anđela ima dupe za medalju
Znači da ustvari hoće da privuče pažnju nekog kolege ako sam dobro skapiraoВоле да буду жељене и да се људи пале на њих али никаква гаранција да ће неко нешто урадити сем оног којег жели.
Нека врста њихове доминације не криз снагу и мишиће већ сексуалност. Или је то мој неки трип.
pa da moze da se pocese kad je zasvrbi (valjda)Zašto bi devojka koja je sveže verena nosila tange na radnom mestu, koje su između ostalog neudobne baš na poslu da se nose i to onako da je obukla neke tamnije pantalone pa da se ne vide nego baš uske svetlo roze da se sve ocrtava.
nosio si ih i ti na poslu pa znas da su neudobne?Zašto bi devojka koja je sveže verena nosila tange na radnom mestu, koje su između ostalog neudobne baš na poslu da se nose i to onako da je obukla neke tamnije pantalone pa da se ne vide nego baš uske svetlo roze da se sve ocrtava.
Nisam lično ja već moja koleginicanosio si ih i ti na poslu pa znas da su neudobne?
kojoj gledas u guzicu?Nisam lično ja već moja koleginica
I onda ti se ona pozalila kako su neudobne, a ti si se ponudio da joj taj problem galantno resis?Nisam lično ja već moja koleginica
valjda joj je onda rekao da ih pomeri da je ne zuljajuI onda ti se ona pozalila kako su neudobne, a ti si se ponudio da joj taj problem galantno resis?
Šta sam ja kriv što ima dobro dupekojoj gledas u guzicu?
ti si seljacina!Šta sam ja kriv što ima dobro dupe
a ona je to sa osmehom vrazica na usnama to i uradila onako seksi polako kroz nagovestaje ...valjda joj je onda rekao da ih pomeri da je ne zuljaju
bezobraznica,zamisli tek da je dosla bez donjeg vesaa ona je to sa osmehom vrazica na usnama to i uradila onako seksi polako kroz nagovestaje ...
hteo si valjda da kazes: kad ima lepo dupeŠta sam ja kriv što ima dobro dupe
onda bi morala da se zali na neudobnost neceg drugogbezobraznica,zamisli tek da je dosla bez donjeg vesa
onda mu ni to ne bi valjalo!
Ima dupe k'o astal !hteo si valjda da kazes: kad ima lepo dupe
njegovog pogleda!onda bi morala da se zali na neudobnost neceg drugog
astal ti je privlacan?Ima dupe k'o astal !
a to sto mu cure bale ....?njegovog pogleda!
nista,zato i nije verena za njegaa to sto mu cure bale ....?
Zato što joj se hoće. Možeš samo da gledaš. NI bik ne trči za svakom crvenom maramom.Zašto bi devojka koja je sveže verena nosila tange na radnom mestu, koje su između ostalog neudobne baš na poslu da se nose i to onako da je obukla neke tamnije pantalone pa da se ne vide nego baš uske svetlo roze da se sve ocrtava.
de ga nadje na izraz , te su se nekad zvale kurolomke.Mamikurke žene to jednostavno vole
Astal je za razliku od dupeta - dobar!astal ti je privlacan?